Op deze agenda staat het totale aanbod aan groepsreizen van de verschillende thema’s.

Accursed Mountains Balkan

Vergezeld door lokale herders en paarden en uitgerust met ons eigen tentenkamp gaan we op ontdekkingstocht door het meest ruige westelijke deel van de Accursed Mountains in de Dinarische Alpen in de Balkanlanden Albanië en Montenegro, op zoek naar de roots van de Balkanese bergbevolking.

Thema: Wild Roots

Datum: 12 t/m 19 september 2021

Ren-Bivak-Ren

Fast & light in eigen land! In een tweedaagse ren-bivak-ren tocht ontdekken we hoe mooi het is om zo simpel en minimalistisch mogelijk voor 24 uur in de natuur te zijn. We gaan licht, vrij en speels op pad. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een groot avontuur in onze eigen Nederlandse achtertuin wordt.

Thema: Wild Fitness

Datum: 16 & 17 september 2021

Ouder-Kind Kajak-kampeer Avontuur Biesbosch

We gaan op avontuur dichtbij huis! Ouder en kind delen samen een kajak en peddelen door de mooiste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. We kamperen midden in de natuur in het Nationaal Park, maken vuur en koken ons eten erop. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Thema: Wild Skills

Datum: 18 & 19 september 2021

Wildplukken

Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er dichtbij de stad zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. Tijdens een wandeling of cursus krijg je uitleg over het plukken, gaan we zelfstandig op zoek naar diverse eetbare seizoensplanten, en nuttigen we een zelfgemaakte wildpluksnack.

Thema: Wild Skills

Datum: diverse data in 2021 

Ouder-Kind Bush Avontuur

Samen met je kind 24 uur op avontuur, back to basic. Buiten zijn en meer over de natuur leren, shelters bouwen in het bos, je eigen eten maken op een zelfgestookt houtvuurtje, slapen in een tent of misschien wel onder de sterrenhemel. Volop genieten van de kleine dingen en elkaars gezelschap.

Thema: Wild Skills

Datum: 25 & 26 september 2021

Wild Human

Leer de kunst van het buitenleven in de Belgische Ardennen. Een stoomcursus wild leven in drie dagen, gericht op zelfredzaamheid, oplossingsgerichtheid, improvisatie en kennis over de wildernis. Back to basics, maar in een moderne jas. Om natuur een belangrijkere plek in ons huidige stadsleven te geven.

Thema: Wild Skills

Datum: 8 t/m 10 oktober 2021

Wild Slovenia

Sprookjes bestaan echt. En wel in het wilde Sloveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee de berenbossen en Julische Alpen van het park in. Het rijk van de legendarische Sloveense Goldhorn. Terwijl we van de ene winterbivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen.

Thema: Wild Roots

Datum: 15 t/m 21 oktober 2021

ALETSCHGLETSJER TRAVERSE

In de categorie natuurwonderen: de Aletschgletsjer in Zwitserland. Een doorsteek door dit hooggebergte, langs ijswanden, over de gletsjer en via omringende toppen geeft je het gevoel dat je je in de Himalaya bevindt. We behandelen de verschillende facetten die bij een expeditie of een trip in een alpine omgeving als deze horen. Slapen doen we in de winterraums en in de tent!

Thema: Wild Skills

Datum: 25 t/m 31 oktober 2021

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg najaar

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een natuurgebied met bossen, rotsen, grotten en watervallen in overvloed. Boulderen, klimmen, sjouwen en hiken – ga mee op najaarsweekend NatuurlijkSportief!

Thema: Wild Fitness

Datum: 5 t/m 7 november 2021

Jordanie Camels & Bedouins

Reis met ons mee naar het hart van het Midden-Oosten en ervaar het leven van de authentieke bewoners, de bedoeïenen. We gaan de hort op in misschien wel het meest spectaculaire woestijnlandschap op aarde in Zuid-Jordanië bij de grens met Saudi-Arabië. Woestijnbewoner zijn zit hier in de genen. Yalla!

Thema: Wild Roots

Datum: 22 t/m 29 november 2021

Bush Expedition Maasai Kenia

Op een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving treed je in de voetsporen van een Maasai-krijger en leer je leven en overleven in harmonie met de dieren en natuur van de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Thema: Wild Roots

Datum: 3 t/m 9 december 2021

Trailtrippie Luxemburg

Draven, kamperen, verwilderen. Simpel! Met de benenwagen banen we ons een weg door het Klein Zwitserland van Luxemburg. Buiten de gebaande paden crossen we door grotten en rivieren, klauteren we over rotsen en verteren we hoogtemeters. Een trailtrip op z’n Rewilds dus!

Thema: Wild Fitness

Datum: 17 t/m 19 december 2021

Wild Alps Winter

Een week rewilden in de Franse sneeuw! Ver weg van alle piste-drukte maken we een prachtige zwerftocht door de bergen en leren je alles over wildernisvaardigheden in een winterse omgeving. We slapen in afgelegen berghutten en een sneeuwhol. Kortom, een onvergetelijk alp-avontuur.

Thema: Wild Skills

Datum: januari/februari 2022

Winterexpeditie Sarek

Doorkruis met ons het ongerepte en serene arctische landschap van Nationaal Park Sarek in Zweeds-Lapland. Op langlaufski’s trekken we onze pulka’s door het land van de Sami’s over bevroren meren, langs gletsjers en door besneeuwde toendra. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk, zo’n arctische expeditie.

 Thema: Wild Reset

Datum: februari/maart 2022

Munro Bagging Schotland Winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Schotland telt er 282 die allemaal te beklimmen zijn. Een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken in de desolate verwilderde landschappen van de Highlands. Wild, rauw, spartaans en uitdagend. Niet je alledaagse ervaring.

Thema: Wild Fitness

Datum: februari/maart 2022

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg Winter

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en grotten in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in tentjes en kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Wild Fitness

Datum: februari/maart 2021

Nomads of Iran

Diep in het Zagros-gebergte in West-Iran leven de inheemse Bakhtiari’s een volledig traditioneel nomadisch bestaan. Wij gaan er heen om een week lang samen met een tribale familie en hun vee de authentieke nomadische levensstijl, cultuur en seizoensmigratie door de ongerepte wildernis te ervaren.

Thema: Wild Roots

Datum: april/mei 2022

Rewild Kids Trip

Wat is er nu leuker dan ravotten, buiten zijn en kamperen. Niks, toch? Daarom gaan we in de zomervakantie drie dagen lang wilde buitenavonturen beleven met kids van 8-12 jaar. Je eigen schuilplek maken, NatuurlijkSportief buitenspelen, boomklimmen, fikkie stoken, zwemmen, op pad met de boswachter… jij komt thuis als een echte struikrover!

Thema: Wild Skills

Datum: meivakantie 2022

Munro bagging Schotland Zomer

Een lang weekend inblenden in de lokale Schotse klimmersscene en de traditie van het Munro’s baggen. Paadjes blazen en graatjes scramblen naar de toppen van de Highlands. Hiervoor reizen we af naar de bergnatuur rond Glen Coe, Fort William en Kinlochleven. Hoeveel kunnen we er pakken?

Thema: Wild Fitness

Datum: mei 2022

Trailtrippie Luxemburg

Draven, kamperen, verwilderen. Simpel! Met de benenwagen banen we ons een weg door het Klein Zwitserland van Luxemburg. Buiten de gebaande paden crossen we door grotten en rivieren, klauteren we over rotsen en verteren we hoogtemeters. Een trailtrip op z’n Rewilds dus!

Thema: Wild Fitness

Datum: mei/juni 2022

Wild Reset Ardennen

We gebruiken de simpliciteit van het buitenleven en de werking van de natuur als drijvende kracht voor een mentale reset, waarbij een volgelopen hoofd plaats kan maken voor een frisse open blik. Actie, maar ook stilstaan. Een ‘terug-naar- je-natuurervaring’ vol met wildernisbeleving en verschillende fysieke en mentale uitdagingen.

Thema: Wild Reset

Datum: mei/juni 2022

Elbrus Expeditie

We gaan de hoogte in. En wel naar het dak van Europa! Beklim met ons Mount Elbrus, de hoogste top van het wilde Kaukasusgebergte. Een formidabele uitdaging voor bergsporters die hun uithoudingsvermogen willen testen en een stap willen maken in de wereld van expedities zonder hoog technisch niveau.

Thema: Wild Skills/Fitness

Datum: 18 t/m 27 juni 2022

Wild Alps Zomer

Avontuur begint waar het plan eindigt. Met ons huisje op de rug trekken we de Franse en Zwitserse backcountry in voor een bivak-wildkampeertocht. Voor een week zijn de bergen onze habitat en leven we in een wilde omgeving. Wat we tegenkomen weten we pas achteraf, maar zeker is dat het avontuurlijk wordt!

Thema: Wild Fitness/Skills

Datum: zomer 2022

Alt Pirineu Traverse

We nemen je mee naar een verborgen parel in de Catalaanse Pyreneeën: Natuurpark Alt Pirineu. Een prachtige plek voor een krachtige reset. Off-the-grid, zwervend van hut naar hut, doorkruisen we de rauwe Pallars Sobirà bergen op de grens met Frankrijk en Andorra. Hier kom je tot rust, tot jezelf en tot verbondenheid met de serene natuur om je heen.

Thema: Wild Fitness

Datum: zomer 2022

Zwitserland Fast & Light

Rondje Wallis op trailschoenen! Maak je klaar voor een meerdaags fast & light avontuur. Elke dag een nieuwe route, nieuwe indrukken en een nieuwe slaapplek. Na veel puzzelen en sleutelen hebben we een aantal van de fijnste trails en plekken in de Zwitserse Alpen met elkaar verbonden. Game on!

Thema: Wild Fitness

Datum: zomer 2022

Rewild Family Adventure

Een avontuurlijke vakantie in de Franse Alpen voor gezinnen. Een volle week onderneem je spectaculaire activiteiten in buitenparadijs Samoëns in het hart van de Giffre vallei. Mountainbiken, wildwaterraften, rotsklimmen, en wat dacht je van een tweedaags bergavontuur met een overnachting in een afgelegen berghut?

Thema: Wild Fitness

Datum: zomer 2022

Norway’s Peaks & Ridges

Daarvan zijn er genoeg in nationaal park Jotunheimen. Je vindt er namelijk de hoogste toppen van Scandinavië. Ook in de zomer ligt hier nog sneeuw op de toppen. Een week lang gaan we wildkamperend rondzwerven in dit grotendeels ongerepte gebied op zoek naar peaks & ridges.

Thema: Wild Fitness

Datum: augustus 2022

Kaukasus Experience Georgie

Diep in de Grote Kaukasus ligt het alpinemeer ‘Tobavarchkhili’. Door de afgelegen ligging is een bezoek niet voor de doorsnee reiziger en zelfs onder de bevolking kennen de meesten de plek alleen van naam en reputatie. We nemen je daarom mee op ontdekkingsreis de Kaukasus in. Wild, ongerept en ongekend mooi!

Thema: Wild Roots

Datum: augustus 2022