Op deze agenda staat het totale aanbod aan reizen van de verschillende thema’s.

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend La Palma

Winter time-out! Zomers buitenspelen in de ongerepte natuur van La Palma. Rennen door laurierbossen, apenkooien op lavastranden, klimmen en klauteren in een spectaculaire erosiekrater, zwemmen in de oceaan en de beest uithangen op steile vulkaanhellingen.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 8 t/m 12 februari 2019

Sneeuwschoen Winterrewilden Frankrijk

Zes dagen rewilden in de Franse sneeuw! Ver weg van alle piste-drukte maken we een prachtige zwerftocht in de natuur en leren we je alles over winterskills, lawineveiligheid en zelfstandig navigeren. Slapen doen we in onbemande berghutten op afgelegen locaties en in een iglo.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 22 t/m 27 februari 2019

Munro Bagging Schotland winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Rauw, uitdagend en een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken. Betoverende landschappen, desolate verwilderde gebieden, wilde dieren – de Highlands zijn een absoluut walhalla voor winterdingen.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 15 t/m 19 maart 2019

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 13 & 14 april 2019

Fell Running Bob Graham Round Lake District

Draven in het Lake District in Engeland is een feest: smalle ridgelines, uitdagende scrambleroutes en toppen om te beklimmen. In samenwerking met Inov-8 doen we een deel van de Bob Graham Round. Rennen-wildkamperen-rennen. Fast and light op z’n best!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 17 t/m 21 mei 2019

Authentiek Mongolie

Dompel je onder in het unieke Mongoolse landschap, de cultuur en de tradities. Diep in het West-Mongoolse grensgebied met China, Kazachstan en Rusland gelegen Altaigebergte maak je kennis met het adelaarjagen en het originele nomadenleven te paard en per kameel.

Thema: Rewild Your Trips

Datum: 25 juni t/m 7 juli 2019

Kaukasus Experience Georgie

Vergezeld door herders en paarden trekken we diep de wildernis in voor de ultieme Kaukasus experience. We kamperen in het wild, doorkruisen wilde rivieren, passeren steile bergpassen, ontdekken mysterieuze meren hoog in de bergen en eten de traditionele Georgische cuisine.

Thema: Rewild Your Trips

Datum: 1 t/m 8 augustus 2019

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 23 t/m 25 augustus 2019

Alt Pirineu Traverse

Woestenij, wilde dieren, ongerepte natuur, prachtige bergmeren, spectaculaire uitzichten en onvergetelijke zonsondergangen: rewilden in de Catalaanse Pyreneeën! In een zesdaagse traverse doorkruisen we Natuurpark Alt Pirineu van hut naar hut, op de grens met Frankrijk en Andorra.

Thema: Rewild Your Trips

Datum: 5 t/m 10 september 2019

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Slovenie

Een lang weekend nazomeren in Slovenië. Klimmen, klauteren, zwemmen en draven. Elke dag avontuur in een ander landschap. Omringd door natuur slapen we in een chalet, een hut in de bergen of op een mooie wildkampeerplek. Buitenspelen op z’n best!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 26 september t/m 1 oktober 2019

Iran Wild Desert

Detoxen in de desert! Rewilden op z’n Perzisch in het fascinerende Iran. Tien dagen natuur- en cultuurwonder en leven in de woestijn. Kameelkaravaans, woestijnbergen, oases, kamperen tussen erosiezandkastelen, slapen in grottenhuizen en extreme woestijngastvrijheid.

Thema: Rewild Your Skills/Trips

Datum: 1 t/m 10 november 2019

Bush expedition Maasai Kenia

Reis mee naar een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving. Treed in de voetsporen van een Maasai krijger en leer (over)leven in de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 19 t/m 26 november en 28 november t/m 5 december 2019