Op deze agenda staat het totale aanbod aan groepsreizen van de verschillende thema’s.

Ren-Bivak-Ren

Fast & light in eigen land! In een tweedaagse ren-bivak-ren tocht ontdekken we hoe mooi het is om zo simpel en minimalistisch mogelijk voor 24 uur in de natuur te zijn. We gaan licht, vrij en speels op pad. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een groot avontuur in onze eigen Nederlandse achtertuin wordt.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 29 & 30 oktober 2020

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg najaar

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een natuurgebied met bossen, rotsen, grotten en watervallen in overvloed. Boulderen, klimmen, sjouwen en hiken – ga mee op najaarsweekend NatuurlijkSportief!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 6 t/m 8 november 2020

Wild Human

48 uur lang op tournee in wild Nederland als moderne stadsrewilders. Leer de kunst van het buitenleven en maak kennis met oude, originele maar ook nieuwere wildernisvaardigheden en -kennis. Back to basics, maar in een moderne jas. Om vooruit te gaan en natuur een belangrijkere plek in ons huidige stadsleven te geven.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 4-6 december 2020

Trailtrippie Luxemburg

Draven, kamperen, verwilderen. Simpel! Met de benenwagen banen we ons een weg door het Klein Zwitserland van Luxemburg. Buiten de gebaande paden crossen we door grotten en rivieren, klauteren we over rotsen en verteren we hoogtemeters. Een trailtrip op z’n Rewilds dus!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 18 t/m 20 december 2020

Wild Alps Winter

Een week rewilden in de Franse sneeuw! Ver weg van alle piste-drukte maken we een prachtige zwerftocht door de bergen en leren je alles over wildernisvaardigheden in een winterse omgeving. We slapen in afgelegen berghutten en een sneeuwhol. Kortom, een onvergetelijk alp-avontuur.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 24-30 januari 2021

Wild Human Winter

Leer de kunst van het meerdaags wintertrippen ‘off the grid’ in het wilde Massif du Vercors in Frankrijk. We gaan een stap verder dan bij de basis Wild Human training en stellen je in de gelegenheid om te leren hoe je een winterse expeditie plant, organiseert en gidst.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 20 t/m 27 februari 2021

Munro Bagging Schotland Winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Schotland telt er 282 die allemaal te beklimmen zijn. Een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken in de desolate verwilderde landschappen van de Highlands. Wild, rauw, spartaans en uitdagend. Niet je alledaagse ervaring.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 4 t/m 8 maart 2021

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg voorjaar

Voorjaarsweekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: april 2021

Zwerven en Struinen

Rondstruinen, kamperen, de natuur van dichtbij ervaren, buiten leven, bewegen en slapen. Je huisje op je rug en zelfvoorzienend een aantal dagen flink verdwijnen. Magnifiek toch? We gaan je laten zien dat je voor zo’n meerdaagse zwerftocht helemaal niet ver van huis hoeft.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: voorjaar 2021 

Wildplukwandelingen

Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er dichtbij de stad zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. Tijdens een wandeling krijg je uitleg over het plukken, gaan we zelfstandig op zoek naar diverse eetbare seizoensplanten, en nuttigen we een zelfgemaakte wildpluksnack.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: diverse data in 2021 

Iran
Deserts & Nomads

Detoxen in de desert! En niet zomaar in een willekeurige zandbak. We gaan Perzisch rewilden in het fascinerende Iran, de bakermat van de beschaving. Ervaar het woenstijnleven in het hart van Iran en trek mee met een nomadische tribale herdersfamilie tijdens hun migratietocht het Zagrosgebergte in.

Thema: Rewild Your Trips

Datum: april/mei 2021

Munro bagging Schotland Zomer

Een pinksterweekend lang inblenden in de lokale Schotse klimmersscene en de traditie van het Munro’s baggen. Paadjes blazen en graatjes scramblen naar de toppen van de Highlands. Hiervoor reizen we af naar de bergnatuur rond Glen Coe, Fort William en Kinlochleven. Hoeveel kunnen we er pakken?

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: mei 2021

Elbrus Expeditie

We gaan de hoogte in. En wel naar het dak van Europa! Beklim met ons Mount Elbrus, de hoogste top van het wilde Kaukasusgebergte. Een formidabele uitdaging voor bergsporters die hun uithoudingsvermogen willen testen en een stap willen maken in de wereld van expedities zonder hoog technisch niveau.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: juni 2021

Ouder-Kind Kajak-kampeer Avontuur Biesbosch

We gaan op avontuur dichtbij huis! Ouder en kind delen samen een kajak en peddelen door de mooiste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. We bouwen ons eigen kamp op het eiland, maken vuur en koken ons eten erop. Slapen doen we onder de sterrenhemel. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: diverse data in 2021

Zwitserland Fast & Light

Rondje Wallis op trailschoenen! Maak je klaar voor een meerdaags fast & light avontuur. Elke dag een nieuwe route, nieuwe indrukken en een nieuwe slaapplek. Na veel puzzelen en sleutelen hebben we een aantal van de fijnste trails en plekken in de Zwitserse Alpen met elkaar verbonden. Game on!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: zomer 2021

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg zomer

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en grotten in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in tentjes en kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: zomer 2021

Wild Alps Zomer

Avontuur begint waar het plan eindigt. Met ons huisje op de rug trekken we de Franse en Zwitserse backcountry in voor een bivak-wildkampeertocht. Voor een week zijn de bergen onze habitat en leven we in een wilde omgeving. Wat we tegenkomen weten we pas achteraf, maar zeker is dat het avontuurlijk wordt!

Thema: Rewild Your Skills

Datum: zomer 2021

Norway’s Peaks & Ridges

Daarvan zijn er genoeg in nationaal park Jotunheimen. Je vindt er namelijk de hoogste toppen van Scandinavië. Ook in de zomer ligt hier nog sneeuw op de toppen. Een week lang gaan we wildkamperend rondzwerven in dit grotendeels ongerepte gebied op zoek naar peaks & ridges.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: augustus 2021

Kaukasus Experience Georgie

Diep in de Grote Kaukasus ligt het alpinemeer ‘Tobavarchkhili’. Door de afgelegen ligging is een bezoek niet voor de doorsnee reiziger en zelfs onder de bevolking kennen de meesten de plek alleen van naam en reputatie. We nemen je daarom mee op ontdekkingsreis de Kaukasus in. Wild, ongerept en ongekend mooi!

Thema: Rewild Your Trips

Datum: september 2021

Wild Slovenia

Sprookjes bestaan echt. En wel in het wilde Sloveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee de berenbossen en Julische Alpen van het park in. Het rijk van de legendarische Sloveense Goldhorn. Terwijl we van de ene winterbivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen.

Thema: Rewild Your Trips

Datum: 8 t/m 14 oktober 2021

Jordanie Camels & Bedouins

Reis met ons mee naar het hart van het Midden-Oosten en ervaar het leven van de authentieke bewoners, de bedoeïenen. We gaan de hort op in misschien wel het meest spectaculaire woestijnlandschap op aarde in Zuid-Jordanië bij de grens met Saudi-Arabië. Woestijnbewoner zijn zit hier in de genen. Yalla!

Thema: Rewild Your Trips/Skills

Datum: 22 t/m 29 november 2021

Bush Expedition Maasai Kenia

Op een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving treed je in de voetsporen van een Maasai-krijger en leer je leven en overleven in harmonie met de dieren en natuur van de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Thema: Rewild Your Trips/Skills

Datum: december 2021