Kaukasus Experience Georgië

Team Reset

Betere resultaten door betere relaties – De echte toegevoegde waarde van een team ontstaat door dynamische interacties en sterke samenwerking. Het is geen kwestie van de competenties van individuele leden bij elkaar optellen! Wij geloven dat het doel van een team is om een 1+1=3 uitkomst te creëren. Een resultaat dat essentieel is voor elke organisatie om haar ambities waar te maken. Wij nemen teams mee op wildernisreis om cohesie te versterken, robuustheid te bouwen en veerkracht te vergroten. Het is onze ervaring dat samen buiten zijn waardevolle lessen leert en de sterke teambinding creëert die essentieel is om deze synergetische dynamiek te genereren.

Voor een succesvolle reis is samenwerking en communicatie essentieel. Hierin ervaren teamleden de kracht van het team: van het belang van hun eigen inbreng tot samen realiseren wat alleen nooit kan. De échte meerwaarde van teamdynamiek. Deze lessen en diepgaande inzichten bereiden teams voor op de uitdagingen waarmee ze in hun eigen werkomgeving worden geconfronteerd. Uitgangspunt voor Rewild businesstrips is het leveren van oplossingen die door de opdrachtgever als een duidelijke meerwaarde worden ervaren en direct te vertalen zijn naar de dagelijkse realiteit.

‘Being on a journey is powerful way to create in-depth relationships, trust and resilience within a team.’

Onze aanpak

Business

Stap 1: Intake

Om de toegevoegde waarde van een teamprogramma te waarborgen, overleggen we bij de start van een programma met elkaar over de behoeften van het team. We onderzoeken de missie van het bedrijf en het team om de ambities van de organisatie waar te maken. Goed luisteren, verbinding maken met mensen en kritische vragen stellen zijn voor ons kernwaarden in dit proces. Op basis van een intake wordt een programma op maat gemaakt inclusief duidelijke ontwikkeldoelen.

Stap 2: Wildernisreis

Op basis van de gestelde doelen en voorkeuren wordt een programma samengesteld. Samenwerking en communicatie zijn vaste waarden in onze teamprogramma’s. Wij geloven dat die waarden de pijlers zijn van robuuste en veerkrachtige teams. Door middel van op de buitenactiviteiten wordt een balans gecreëerd tussen diepgaande reflecties en het verkennen van grenzen.

Wild Human REWILD

Stap 3: Transfer

Na thuiskomst van onze reis organiseren we een sessie om de inzichten en lessen die tijdens de reis zijn aangeleerd te bewaren. Daarnaast geven we mensen de tools die ze nodig hebben om hun waarden in hun werk te implementeren. Met de ambitie om een verbetering te maken voor zowel het individu als de organisatie.