Team Reset

Betere resultaten door betere relaties – In een snel veranderende wereld is de noodzaak voor organisaties om dynamisch en transformatief te zijn essentieel. Daarom zijn robuuste en veerkrachtige teams die kunnen anticiperen essentieel voor een organisatie om te gedijen en resultaten te behalen. De echte toegevoegde waarde van een team ontstaat door dynamische interacties en sterke samenwerking. Het is geen kwestie van de competenties van individuele leden bij elkaar optellen. Wij geloven dat het doel van een team is om een 1+1=3 uitkomst te creëren.  

Wij nemen teams en leiders van de toekomst mee op wildernisreis. Om cohesie te versterken, robuustheid te bouwen en veerkracht te vergroten. Het is onze ervaring dat samen buiten zijn waardevolle lessen leert en de teambinding creëert die essentieel is om synergie te genereren. Voor een succesvolle reis is samenwerking en communicatie essentieel. Hierin ervaren teamleden de kracht van het team: van het belang van hun eigen inbreng tot samen realiseren wat alleen nooit kan. Deze inzichten bereiden teams voor op uitdagingen in hun eigen werkomgeving. 

Ver van de hectiek van het dagelijks werk bieden wij een balans tussen het verkennen van grenzen en ruimte voor reflectie. We acteren op de onvoorspelbaarheid van de natuur. Dit vraagt adaptief vermogen en samen verantwoordelijkheid nemen. In combinatie met verdiepende coaching werken we aan krachtige zakelijke en (inter)persoonlijke inzichten. Deze nieuwe inzichten vormen het startpunt voor verandering in het omgaan met jezelf, elkaar en de bedrijfsdoelen: de basis voor verbetering en de groei van een organisatie.

‘Being on a journey is powerful way to create in-depth relationships, trust and resilience within a team.’

Onze aanpak

Business

Stap 1: Intake

Om de toegevoegde waarde van een teamprogramma te waarborgen, overleggen we bij aanvang met elkaar over de behoeften. We onderzoeken de missie van het bedrijf en het team om de ambities van de organisatie leidend te maken. Luisteren, verbinden en kritische vragen stellen zijn voor ons kernwaarden hierin. Op basis van een intake wordt een programma op maat gemaakt inclusief duidelijke ontwikkeldoelen.

Stap 2: Wildernisreis

Op basis van de gestelde doelen en voorkeuren wordt een programma samengesteld. Samenwerking en communicatie zijn vaste waarden in onze teamprogramma’s. Wij geloven dat die waarden de pijlers zijn van robuuste en veerkrachtige teams. Door middel van op de buitenactiviteiten wordt een balans gecreëerd tussen diepgaande reflecties en het verkennen van grenzen.

Wild Human REWILD

Stap 3: Transfer

Na thuiskomst van onze reis organiseren we een sessie om de inzichten en lessen die tijdens de reis zijn aangeleerd te bewaren. Daarnaast geven we mensen de tools die ze nodig hebben om hun waarden in hun werk te implementeren. Met de ambitie om een verbetering te maken voor zowel het individu als de organisatie.

Team Wild Reset

 

Het team van Rewild is uitgerust met de kennis en vaardigheden om een krachtig coachingprogramma te faciliteren in de wildernis. Dit team heeft coachervaring op topmanagementniveau en is bekend met het bedrijfsleven vanuit eerdere leidinggevende posities. Daarnaast hebben onze coaches verdiepende opleidingsprogramma’s gevolgd. Binnen het team is een veelheid aan expertise op het gebied van persoonlijke coaching en groepsdynamica. Naast de rol als coach hebben onze gidsen ook geaccrediteerde gidsopleidingen gevolgd om mensen mee de natuur in te nemen. Fysieke, mentale en sociale veiligheid zijn kernwaarden tijdens de reizen die wij maken.  Zowel tijdens de activiteiten als tijdens de coachingsessies die we begeleiden.

Arri

Arri

Gids voor de innerlijke reis. Outdoorervaring in meerdere landen & continenten en al meer dan 27 jaar doorgewinterd coach van individuen en teams op het hoogste niveau van organisaties in heel Europa.

Marie Louise

Outdoor Educator geschoold in de Finse wildernis. Ervaring als Learning & Development specialist met een specialisatie in gedragsverandering.

Boaz

Boaz

Mountain Leader en ondersteuner bij de innerlijke reis. Ervaring in het leiden van teams en geschoold in de kwaliteiten van geweldloze communicatie.

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.