Wild Roots

Maak kennis met traditionele levensstijlen, oorspronkelijke vaardigheden en inheemse volkeren met hun eeuwenoude wijsheden. Reizen naar plekken waar natuur en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en waar het buitenleven in harmonie met de omgeving nog steeds normaal is.

Accursed Mountains Balkan

Vergezeld door lokale herders en paarden en uitgerust met ons eigen tentenkamp gaan we op ontdekkingstocht door het meest ruige westelijke deel van de Accursed Mountains in de Dinarische Alpen in de Balkanlanden Albanië en Montenegro, op zoek naar de roots van de Balkanese bergbevolking.

Datum: 11 t/m 18 juli 2022

Kaukasus Experience GeorgiË

Diep in de Grote Kaukasus ligt het alpinemeer ‘Tobavarchkhili’. Door de afgelegen ligging is een bezoek niet voor de doorsnee reiziger en zelfs onder de bevolking kennen de meesten de plek alleen van naam en reputatie. We nemen je daarom mee op ontdekkingsreis de Kaukasus in. Wild, ongerept en ongekend mooi!

Datum: 15 t/m 22 augustus 2022

Jordanië Camels & Bedouins

JordaniË camels & bedouins

Reis met ons mee naar het hart van het Midden-Oosten en ervaar het leven van de authentieke bewoners, de bedoeïenen. Samen als karavaan met hun kamelen gaan we op ontdekkingstocht in misschien wel het meest spectaculaire woestijnlandschap op aarde in Zuid-Jordanië bij de grens met Saudi-Arabië. Yalla!

Datum: 21 t/m 28 november 2022

Bush Expedition Maasai Kenia

Op een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving treed je in de voetsporen van een Maasai-krijger en leer je leven en overleven in harmonie met de dieren en natuur van de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Datum: 12 t/m 19 december 2022

Huskyexpedity Noorwegen

Huskyexpeditie Noorwegen

Op expeditie in de Noorse wildernis met je eigen team van eagere huskies. Een ‘once in a lifetime experience’, hoewel.. als je eenmaal een sledetocht hebt gemaakt, wil je er waarschijnlijk weer een doen. We zwerven met onze eigen sledes door de ongerepte natuur, uitgestrekte Boreale bossen en oneindige fjälls.

Datum: 12 t/m 19 februari 2023

Nomads of Iran

Diep in het Zagros-gebergte in West-Iran leven de inheemse Bakhtiari’s een volledig traditioneel nomadisch bestaan. Wij gaan er heen om een week lang samen met een tribale familie en hun vee de authentieke nomadische levensstijl, cultuur en seizoensmigratie door de ongerepte wildernis te ervaren.

Datum: april / mei 2023