Teams & Organisaties

 

De wildernis is een stimulerende omgeving voor welzijn, groei en ontwikkeling. Als individu en samen als team. Want natuur daagt je uit, houdt je weerbaar en fris. Een plek om al doende en al ervarende vertrouwen in eigen kunnen en elkaar op te bouwen. Buiten afhankelijk van elkaar comfort ervaren in ongemak creëert een constructieve interpersoonlijke dynamiek en bevordert veerkracht. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk!

Accursed Mountains Balkan

Leadership Reset

Verandering begint van binnenuit – Koers houden midden in de dagelijkse turbulentie. Leiderschap over je eigen leven nemen, wat er ook om je heen gebeurt. Met het ontwikkelen van veerkracht en robuustheid als centrale focus trekken we de wildernis in: een ultieme plek om meer over jouw unieke pad te leren. Met begeleiding van zowel gidsen als een coach.

Team Reset

Betere resultaten door betere relaties – We nemen teams mee op wildernisreis om cohesie te versterken, robuustheid te bouwen en veerkracht te vergroten. Voor een succesvolle reis is samenwerking en communicatie essentieel. Hierin ervaren teamleden de kracht van het team: van het belang van hun eigen inbreng tot samen realiseren wat alleen nooit kan.