Wild Fitness

Alle seizoenen van het jaar buitenspelen en de uitdagingen van de natuur aangaan. Omdat we bewegers zijn en verwilderen onlosmakelijk verbonden is met fysieke activiteiten. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en mega fun! Te voet, klimmend, fast & light, zwemmend, met een zware tas, met de kajak, bewegend door het bos, banjerend door een pak sneeuw, kruipend onder obstakels of verplaatsend door de woestijn. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende avonturen. In samenwerking met NatuurlijkSportief.

Trailtrippie Luxemburg

Draven, kamperen, verwilderen. Simpel! Met de benenwagen banen we ons een weg door het Klein Zwitserland van Luxemburg. Buiten de gebaande paden crossen we door grotten en rivieren, klauteren we over rotsen en verteren we hoogtemeters. Een trailtrip op z’n Rewilds dus!

Datum: 18 t/m 20 juni 2021

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg zomer

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en grotten in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in tentjes en kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Datum: 2 t/m 4 juli 2021

Rewild Family Adventure

Een avontuurlijke vakantie in de Franse Alpen voor gezinnen. Een volle week onderneem je spectaculaire activiteiten in buitenparadijs Samoëns in het hart van de Giffre vallei. Mountainbiken, wildwaterraften, rotsklimmen, en wat dacht je van een tweedaags bergavontuur met een overnachting in een afgelegen berghut?

Datum: 24 t/m 31 juli 2021

Zwitserland
Fast & Light

Rondje Wallis op trailschoenen! Maak je klaar voor een meerdaags fast & light avontuur. Elke dag een nieuwe route, nieuwe indrukken en een nieuwe slaapplek. Na veel puzzelen en sleutelen hebben we een aantal van de fijnste trails en plekken in de Zwitserse Alpen met elkaar verbonden. Game on!

Datum: 28 juli t/m 2 augustus 2021

Norway’s
Peaks & Ridges

Daarvan zijn er genoeg in nationaal park Jotunheimen. Je vindt er namelijk de hoogste toppen van Scandinavië. Ook in de zomer ligt hier nog sneeuw op de toppen. Een week lang gaan we wildkamperend rondzwerven in dit grotendeels ongerepte gebied op zoek naar peaks & ridges.

Datum: 9 t/m 15 augustus 2021

Ren-Bivak-Ren

Fast & light in eigen land! In een tweedaagse ren-bivak-ren tocht ontdekken we hoe mooi het is om zo simpel en minimalistisch mogelijk voor 24 uur in de natuur te zijn. We gaan licht, vrij en speels op pad. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een groot avontuur wordt.

Datum: 16 & 17 september 2021

Zwerven en Struinen

Met je huisje op je rug gaan we een aantal dagen flink verdwijnen in de natuur. We laten je zien dat je voor zo’n meerdaagse zwerftocht niet ver van huis hoeft. In de pracht en praal van Belgische Ardennen leer je wat er bij zo’n trip komt kijken. Omdat het dichtbij huis ook hartstikke mooi is of als voorbereiding op een heftige buitenlandse wildkampeertocht.

Datum: 2 t/m 4 november 2021

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg najaar

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een natuurgebied met bossen, rotsen, grotten en watervallen in overvloed. Boulderen, klimmen, sjouwen en hiken – ga mee op najaarsweekend NatuurlijkSportief!

Datum: 5 t/m 7 november 2021

Trailtrippie Luxemburg

Draven, kamperen, verwilderen. Simpel! Met de benenwagen banen we ons een weg door het Klein Zwitserland van Luxemburg. Buiten de gebaande paden crossen we door grotten en rivieren, klauteren we over rotsen en verteren we hoogtemeters. Een trailtrip op z’n Rewilds dus!

Datum: 17 t/m 19 december 2021

Munro Bagging Schotland Winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Schotland telt er 282 die allemaal te beklimmen zijn. Een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken in de desolate verwilderde landschappen van de Highlands. Wild, rauw, spartaans en uitdagend. Niet je alledaagse ervaring.

Datum: februari/maart 2022

Munro bagging Schotland zomer

Een lang weekend inblenden in de lokale Schotse klimmersscene en de traditie van het Munro’s baggen. Paadjes blazen en graatjes scramblen naar de toppen van de Highlands. Hiervoor reizen we af naar de bergnatuur rond Glen Coe, Fort William en Kinlochleven. Hoeveel kunnen we er pakken?

Datum: mei 2022