Wild Fitness

Alle seizoenen van het jaar buitenspelen en de uitdagingen van de natuur aangaan. Omdat we bewegers zijn en verwilderen onlosmakelijk verbonden is met fysieke activiteiten. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en mega fun! Te voet, klimmend, fast & light, zwemmend, met een zware tas, met de kajak, bewegend door het bos, banjerend door een pak sneeuw, kruipend onder obstakels of verplaatsend door de woestijn. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende avonturen.

Trailrunning, klimmen en klauteren door de bossen van Müllerthal in Luxemburg

Buitenspeelweekend Luxemburg

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild bosgebied met rotsen om te boulderen, heuvels om te draven, spelonken om te kruipen en downhills om te racen. Ideaal dus voor een flink weekend buitenspelen met NatuurlijkSportief!

Datum: zomer 2024

Bergen, elanden, fjorden, uitzichtpunten, je vind het allemaal in het Zweedse Sarek National Park. Wandelen kan op geen betere plek.

Sarek Traverse

Ga mee op een uiterst wilde maar serene traverse door Nationaal Park Sarek in Zweeds Lapland. Een ongetemd land waar het avontuur wacht. Compleet off-the-grid passeren we gletsjers en imposante bergen, doorwadend door ijsrivieren rondtrekkend door alpiene toendra en over oude rendierpaden.

Datum: 26 augustus t/m 3 september 2024

Wild Slovenia

Sprookjes bestaan echt. En wel in het wilde Sloveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee door de Julische Alpen. Terwijl we van de ene bivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen. Onderweg pakken we een piek of twee, drie.

Datum: 18 t/m 25 oktober 2024

Boulderen, hiken, cultuur proeven en bergtoppen bereiken. Deze bouldertrip heeft het allemaal.

Oukaimeden Rocks

Je hebt boulderen, dan een hele tijd niks en dan boulderen in Marokko. Wij nemen je mee naar het berberdorp Oukaimeden in het serene Atlasgebergte voor een trip van een andere orde. Een boulderavontuur in een buitengewoon karakteristieke setting omringd door ontelbare boulders van rood zandsteen.

Datum: 28 oktober t/m 3 november 2024

Kajakken door de Biesbosch

Bush Paddling Adventure

Peddelend door de bush van de Biesbosch met de wind in je gezicht en de golven tegen de boeg van de kajak, brengt het avontuur ons bij een afgelegen kampeerplek die alleen bereikbaar is via het water. Een wilde tocht dwars door het territorium van de zeearend, de ijsvogel en de bever.

Datum: november 2024

Op wintertrip naar de Schotse Hooglanden

Munro Bagging Schotland Winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Schotland telt er 282 die allemaal te beklimmen zijn. Een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken in de desolate verwilderde landschappen van de Highlands. Wild, rauw, spartaans en uitdagend. Niet je alledaagse ervaring.

Datum: 15 t/m 21 februari 2025

De Schotse Hooglanden lenen zich perfect voor hiken naar toppen, wandelen tussen de munro's en prachtige natuurverschijnselen. Dit wordt niet je gebruikelijke wandelvakantie.

Munro Bagging Zomer

We reizen af naar de wilde bergnatuur rond Glencoe voor een week Munro’s baggen in de highlands! Verre uitzichten of dichte mist, ruigheid alom en paadjes en graatjes naar de top. ’s Avonds slapen we in de hut, maken we lekker eten klaar en genieten we rozig na van de dag.

Datum: 2025

Op wintertrip naar de Accursed Mountains in de Balkan. Niet je doorsnee wintersport.

Accursed Mountains Balkan Winter

De Balkan is duidelijk niet de meest gebruikelijke bestemming voor wintertrips. Hier vind je geen liften en grootschalig skitoerisme, maar maak je de eerste sporen in een vers pak sneeuw. Een wilde heroïsche tocht door Kosovo, Albanië en Montenegro leidt ons naar de hoogste toppen van de Dinarische Alpen.

Datum: 2025

Kajakken door de Zweedse natuur

Swedish Lakes & Islands

Er zijn maar weinig dingen zo rustgevend als peddelen in een kano door de Zweedse wildernis. Om je heen niks anders dan bos, water, meer bos en nog meer water. Wildkamperen, vuurtjes maken en het gekabbel tegen de boeg van de kano…. dit gaat een genot zijn!

Datum: april 2025

Natuurlijksportief Logo groen