Over Rewild

We leven in een tijd waarin oorspronkelijke vaardigheden verdwijnen en we steeds meer vervreemden van de natuur en onze originele levensstijl. Het moderne leven wordt complexer, de digitale wereld neemt bezit van ons en het tempo neemt steeds meer toe – op het werk, maar ook privé. Het leven speelt zich steeds meer binnen af en meer dan ooit zijn we gewend aan comfort en gemak. Het lijkt wel of we vergeten waar we vandaan komen. Want buiten zijn, reizen en avonturieren zijn elementaire dingen die in onze natuur zitten. Het daagt je uit, houdt je weerbaar en fris – zowel fysiek als mentaal. Daarom maken we de wildernis weer toegankelijk en helpen we je met een wilder leven. Rewild yourself!

Kaukasus Experience Georgië

Rewild organiseert bijzondere reizen. We nemen je namelijk mee de wildernis in, soms zelfs ver weg van de bewoonde wereld. We vinden het belangrijk om met deze reizen bewustwording te creëren voor het positieve effect van natuur en buiten op ons welzijn. Maar minstens zo belangrijk vinden we natuurconservatie en het creëren van bewustwording voor de menselijke impact op natuur, flora en fauna. Want hoe meer we vervreemden van de natuur, hoe minder bewust en verantwoord we ermee omgaan. We stimuleren daarom initiatieven en werken samen met lokale partijen en gidsen die duurzaamheid voorstaan.

Team

 

Het vaste team van Rewild bestaat uit ervaren specialisten die over de juiste skills beschikken om jou veilig mee te nemen de natuur in en een onvergetelijke tijd te bezorgen. We staan te springen om onze passie voor natuur, buitenleven en reizen met jou te delen.

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids en Mountain Leader. Verslaafd aan outdoorfotografie, gedreven sporter en toch wel bezeten van bivakjes. Groot liefhebber van inheemse culturen en natuurvolkeren. In een vorig leven was Nick marinier. Zijn mantra: als het maar wild is.

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kayak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Marije

Marije

Spelletjes, avonturen en boulderen. Buitensporig veel boulderen. Binnen in de hallen, buiten in Fontainebleau en off the grid in Oukaimeden. Je coach aan de wand. Je gezelligheid in de groep. Je motivatie wanneer nodig. Heeft altijd een crashpad bij zich. En pindakaas.

Koen

Als ervaren Mountain Leader en Heeresbergführer is Koen officieel onze montagnard. Hij leert je alles over bergveiligheid, alpinisme, toerskieën, expeditieklimmen en al het andere. Zuid-Duitsland is zijn tweede thuis en Schotland zijn derde.

Rebecca

De grote Rewild basecamp chief en rots in de branding als de gidsen op pad zijn. Kan gesignaleerd worden in haar habitat in Drenthe, waar ze de gelukkige huttenwaard is van een hutje aan de bosrand. Verschijning doorgaans met wandelschoenen en camera.

Gydo

Zoekt zijn broodnodige portie natuur lokaal in het groen en leert je alles over eetbare planten, de kunst van het wildplukken en wat voor lekkers je ervan kan maken. Naast educatie over de natuur krijgt Gydo energie van initiatieven die de wereld duurzamer maken.

Boaz

Een energieke enthousiasteling en Mountain Leader. Houdt van het tentleven en sjouwt graag wat koffie voor een buiten bakkie. Heeft menig ervaring in de bergen, vindt het geweldig om met anderen op stap te gaan en geniet stiekem zelf ook van een goede uitdaging.

Antoine Rewild

Antoine

Onze eigen 4×4 goeroe en de gelukkige eigenaar van een zwaar uitgeruste Toyota Land Cruiser. Lang op pad, ver van huis en zelfvoorzienend is zijn ding. Naast professioneel cruiser en overlander weet Antoine alle ins- en outs van de jungle. Off-the-roadtrip iemand?

Bas

Bas

Een welbereisde Brabander en international wilderness guide. Voorheen druk met het verduurzamen van bedrijven, maar de concrete jungle maakt plaats voor echte wildernis. Van duurzame theorie naar praktijk.

Marie-Louise

Hard, lang, hoog en ver, altijd in voor avontuur. Deze Finse wildernisgids kun je in het bijzonder met veel kabaal wakker maken voor buitentrips in Finland. Gaat vooral graag met bedrijven en teams in de wildernis aan de slag onder het motto: aldoende leert men.