Over Rewild

We leven in een tijd waarin oorspronkelijke vaardigheden verdwijnen en we steeds meer vervreemden van de natuur en onze originele levensstijl. Het moderne leven wordt complexer, de digitale wereld neemt bezit van ons en het tempo neemt steeds meer toe – op het werk, maar ook privé. Het leven speelt zich steeds meer binnen af en meer dan ooit zijn we gewend aan comfort en gemak. Het lijkt wel of we vergeten waar we vandaan komen. Want buiten zijn, reizen en ontdekken zijn elementaire dingen die in onze natuur zitten. Het ontspant, en houdt je weerbaar en fris – zowel fysiek als mentaal. Daarom brengen we je opnieuw in verbinding met de natuur en het eenvoudige buitenleven. We maken ‘the great outdoors’ toegankelijk voor iedereen. Back to basics in een moderne jas!

Rewild organiseert bijzondere reizen. We nemen je namelijk mee de wildernis in, soms zelfs ver weg van de moderne civilisatie. We vinden het belangrijk om met deze reizen bewustwording te creëren voor het positieve effect van natuur en buiten op ons welzijn. Maar minstens zo belangrijk vinden we natuurconservatie en het creëren van bewustwording voor de menselijke impact op natuur, flora en fauna. Want hoe meer we vervreemden van de natuur, hoe minder bewust en verantwoord we ermee omgaan. We stimuleren daarom initiatieven en werken samen met lokale partijen en gidsen die duurzaamheid voorstaan.

Team

 

Het vaste team van Rewild bestaat uit ervaren specialisten die over de juiste skills beschikken om jou veilig mee te nemen de natuur in en een onvergetelijke tijd te bezorgen. We staan te springen om onze passie voor natuur, buitenleven en reizen met jou te delen.

Nick

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. International Mountain Leader in opleiding en gediplomeerd wildernisgids in woestijnachtige, bosrijke en winterse omgevingen. In een vorig leven was Nick marinier. Zijn motto: alle seizoenen naar buiten.

Antoine

Onze eigen 4×4 goeroe en de gelukkige eigenaar van een zwaar uitgeruste Toyota Land Cruiser. Naast professioneel cruiser is hij enthousiast fotografiehobbyist en groot fan van IJsland. Verder weet Antoine alle ins- en outs van de jungle.

Aletta

Trailseeker Aletta is gek op hoogtemeters, draait d’r hand niet om voor een ultraloop in de bergen en is geboren en getogen aan de wand. Ze is dan ook vooral doorgewinterd fitchick. Daarnaast is ze leefstijlcoach en een kei in mensen enthousiasmeren.

Koen

Als Mountain Leader en Heeresbergführer is Koen officieel onze montagnard. Hij leert je alles over bergveiligheid, alpinisme, toerskieën en eigenlijk alles wat met de bergen te maken heeft. Zuid-Duitsland is zijn tweede thuis en Schotland zijn derde.