Over Rewild

 

Rewild organiseert bijzondere reizen. We nemen jou, je team, je bedrijf en je kids mee de wildernis in, soms ver weg van de bewoonde wereld. Want buiten zijn, reizen en avonturieren zijn fundamentele dingen die in onze natuur zitten. Het daagt je uit, houdt je weerbaar en fris – zowel fysiek als mentaal. Maar het leven van vandaag speelt zich steeds meer binnen af, de digitale wereld neemt bezit van ons en meer dan ooit zijn we gewend aan comfort en gemak. Het lijkt wel of we vergeten waar we vandaan komen. Daarom maken we de wildernis weer toegankelijk en helpt ons gidsteam je met een wilder leven. Rewild yourself!

Kaukasus Experience Georgië

We leven in een tijd waarin oorspronkelijke vaardigheden verdwijnen en we steeds meer vervreemden van de natuur en onze originele levensstijl. Het moderne leven wordt complexer, en het tempo neemt steeds meer toe – op het werk, maar ook privé. Op pad zijn in de natuur biedt de ultieme setting om de waan van de dag los te laten en simpliciteit te omarmen.

Jordanië Camels & Bedouins

Groepsreizen staan bij ons in het teken van wilde avonturen, rauwe natuurbeleving, bijzondere ontmoetingen en buitenvaardigheden opdoen. Met elkaar laten we ons leiden door nieuwsgierigheid, het avontuur en de wildernis om ons heen. We omarmen de eenvoud van het buitenleven onderweg. Een wilde wereld waarin je tot jezelf komt. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en beregezellig.

Wild Human REWILD

Voor het bedrijfsleven en ondernemers biedt de wildernis mogelijkheden tot groei en oplossingen voor uitdagingen in een snel veranderende wereld. Op pad met team Rewild Business & Coaching = absoluut niet je gebruikelijke week op werk, want we gaan naar buiten. Daarbij gebruiken we de werking van de natuur als drijvende kracht voor zakelijke en (inter)persoonlijke inzichten, die het startpunt vormen voor verandering, verbetering en groei. Op het gebied van samenwerking, teamprestaties, leiderschap, verduurzaming en het welzijn en ontwikkeling van werknemers in de organisatie.

We vinden het belangrijk om met onze reizen bewustwording te creëren voor het positieve effect van natuur en buiten op ons welzijn. Minstens zo belangrijk vinden we het besef van de menselijke impact op natuur, de plaatselijke omgeving, flora en fauna. Want hoe meer we vervreemden van de natuur, hoe minder bewust en verantwoord we ermee omgaan. We stimuleren daarom initiatieven en werken samen met plaatselijke partijen en gidsen die duurzaamheid voorstaan om zodoende ook lokaal van betekenis te kunnen zijn.

Impressie

Van toeschouwen naar deelnemen. Van onzekerheid naar zelfvertrouwen. Van scherm naar buiten. Van onwetend naar zelfredzaam. Ook jij kunt dit zijn. Stop met twijfelen, wij helpen jou met een wilder leven.

Team

 

Gidsteam Rewild bestaat uit ervaren specialisten die over de juiste skills beschikken om jou veilig een onvergetelijke tijd te bezorgen. We beloven plechtig je mee te nemen naar de mooiste plekken!

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids en Mountain Leader. Bezeten van outdoorfotografie, groot liefhebber van reizen naar ongewone plekken en toch wel verslaafd aan sporten. In een vorig leven was Nick marinier. Zijn mantra: als het maar wild is.

Boaz

Een energieke enthousiasteling en Mountain Leader. Houdt van het tentleven en sjouwt graag wat koffie voor een buiten bakkie. Heeft menig ervaring in de bergen, vindt het geweldig om met anderen op stap te gaan en geniet stiekem zelf ook van een goede uitdaging.

Marie-Louise

Hard, lang, hoog en ver, altijd in voor avontuur. Deze Finse wildernisgids kun je in het bijzonder met veel kabaal wakker maken voor buitentrips in Finland. Gaat vooral graag met bedrijven en teams in de wildernis aan de slag onder het motto: aldoende leert men.

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kayak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Iris

Iris

De grote Rewild basecamp chief en rots in de branding als de gidsen op pad zijn. Maar kan ook zeer wel alle seizoenen gesignaleerd worden in Scandinavië. Of in de natuur van de Benelux, wandelend door de bossen. Verschijning al dan niet met daktent. 

Gydo

Zoekt zijn broodnodige portie natuur lokaal in het groen en leert je alles over eetbare planten, de kunst van het wildplukken en wat voor lekkers je ervan kan maken. Naast educatie over de natuur krijgt Gydo energie van initiatieven die de wereld duurzamer maken.

Milou

Milou

Jong geleerd is oud gedaan, want een leven lang reizen en avontuur. Haar hedendaagse verschijningsvorm is wildernisgids en een rugzak is haar belangrijkste bezitting. Voldoet aan het predicaat aanstekelijk enthousiast en neemt je liever mee ván dan óp de gebaande paden.  

Arri

Arri

Gids voor de innerlijke reis. Outdoorervaring in meerdere landen & continenten en al meer dan 27 jaar doorgewinterd coach van individuen en teams op het hoogste niveau van organisaties in heel Europa.

Anouk

Anouk

Basecamp aanpakker die ook kan worden waargenomen met camera of kokkerellend aan een nieuw wereldgerecht. Vind je haar niet bij Rewild achter de schermen? Dan is ze aan het reizen, schrijft ze wilde reisverhalen, staat ze op de latten, een plank of board.

Koen

Als ervaren Mountain Leader en Heeresbergführer is Koen officieel onze montagnard. Hij leert je alles over bergveiligheid, alpinisme, toerskieën, expeditieklimmen en al het andere. Zuid-Duitsland is zijn tweede thuis en Schotland zijn derde.

Antoine Rewild

Antoine

Onze eigen 4×4 goeroe en de gelukkige eigenaar van een zwaar uitgeruste Toyota Land Cruiser. Lang op pad, ver van huis en zelfvoorzienend is zijn ding. Naast professioneel cruiser en overlander weet Antoine alle ins- en outs van de jungle. Off-the-roadtrip iemand?