Stuff & Gear

 

Ook voor al je outdoorbenodigdheden kun je bij Rewild terecht. We werken samen met een aantal merken die hoogstaande kleding en uitrusting ontwikkelen voor de meest extreme omstandigheden. Op reis met Rewild = aantrekkelijke tarieven om spullen te kopen en huren. Contact ons voor advies.

Rab logo

Rab is ontstaan in de Britse klimmersscene van de jaren 80 en levert nu alles voor extreme condities in de hooglanden. Slaapzakken, kleding en andere quality stuff!

Voor hiken, klimmen, backpacken, alpinisme en kamperen. Lowe Alpine is een vedette onder de rugzakken. World-class draagsystemen sinds 1967.

Inov logo

Een jonge frisse aanbieder van ‘all terrain running’ materiaal met roots in de Britse heuvels. Koning van innovatie en je beste vriend op de trails. 

Exped logo

Zwitserse degelijkheid. Exped levert kwalitatieve tenten, rugzakken, hangmatten, maar is vooral bekend van de comfortabele slaapmatten.

Ultimate direction logo

Sinds 1985 ontwikkelt UD hydration packs voor (trail)running en andere outdoor activiteiten. Tegenwoordig is UD in Amerika marktleider op het gebied van trailvesten.