Wild Alps Zomer

INNER TRAIL

12-15 oktober 2023

Vier dagen

Min 8 max 15

€1400 ex btw

De Trip

ln al het het gemak van het leven van vandaag lijkt het ons nergens aan te ontbreken. Maar tegelijkertijd raken we in al die luxe soms vervreemd van onze natuur en wie we zijn als mens. Geeft dat rijke leven ons ook voldoening en vervulling? En waarom ervaar je ondanks al het comfort misschien toch onrust en stress en weet je niet precies waarom?

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf, door Rewild en Buro Oh Oh. Wildernisgidsen en coaches nemen je mee in een ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. Weg uit de comfortkooi creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Wanneer de werkdruk continu hoog is en je inner critic meer uren werkt dan jijzelf, is het soms lastig om te zien hoe je verder wilt en waar je het voor doet.

Op deze trip zijn we vier dagen lang buiten om je binnenwereld te ontdekken. Absoluut niet je gebruikelijke (werk)omgeving, want in deze vredige wildernis kom je tot jezelf. Je leert een kompas te gebruiken en je eigen koers te bepalen. Je leert hoe je vuur moet maken en terug te komen bij waar jij van aan gaat. We gebruiken de eenvoud van het buitenleven en de werking van de natuur als een spiegel voor innerlijke verandering. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.

Praktisch

Investering in jezelf/medewerker: €1400 ex btw per deelnemer (bespreek de mogelijkheden met je werkgever).

Wat zit erbij?

  • gidsen en coach
  • ons eigen privébasecamp met boshut en tenten
  • coaching: 1 op 1 en groepsessies
  • outdooruitrusting (tarp, kompas, kaart, mes, firesteel, etc.)
  • buitenmaaltijden bereid op vuur in onze eigen buitenkeuken
  • bivakovernachtingen off the grid
  • wildernisskills en een onbetaalbare terug-naar-de-natuur-ervaring

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt en een reisverzekering.

Data

12 t/m 15 oktober 2023
Meerdere data in 2024

Ardennen

Thema en niveaus

Als mens worden we geboren met een bepaalde mate van nieuwsgierigheid. Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap om je ‘inner trail’ te gaan bewandelen. Buiten zijn, bewegen, maar ook vertragen en ontdekken. Van toeschouwen naar deelnemen. Met een avontuurlijke geest maak je een stap in wat je persoonlijke- of werkthema ook is. We gidsen je door een leerzame wildernisbeleving met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Je ontwikkelt zelfleiderschap om een stap te zetten richting je doel. Of je nu wilt groeien door nieuwe inzichten, flexibeler met stressvolle situaties om wilt leren gaan, dit avontuur biedt ruimte om iets nieuws in jezelf te vinden. Want naast avontuur in de wildernis, zit het net zoveel in jezelf. De ingangseis voor deze trip is een gezond lichaam en een open houding. Een basisconditie en ervaring met wandelen door een natuurlijke omgeving zijn prettig tijdens deze trip.

Inner Trail Partner

buro oh oh 2 - kopie

Jouw gidsen tijdens deze trip

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Groot liefhebber van outdoorfotografie en reizen naar ongewone plekken. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.

Maarten Kadiks

Maarten

Coach, therapeut en oprichter van Buro Oh Oh. In zijn vorige carrière interesseerde het welzijn van zijn team hem meer dan de targets, wat leidde tot een nieuwe studie en een eigen praktijk voor psychotherapie. Maarten maakt graag lange wandelingen en is professioneel avonturier van de binnenwereld.

Reisprogramma

We zien elkaar om 11:00 uur bij het verzamelpunt in de Belgische Ardennen vanaf waar we ons onderdompelen in de ontdekkingsreis door onszelf en de natuur. Het specifieke verzamelpunt krijg je voor vertrek van ons te horen. 

Impressie