Coaching

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf, door Rewild en Buro Oh Oh. Wildernisgidsen en coaches nemen je mee in een ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. Weg van onze veilige omgeving creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Wanneer de werkdruk continu hoog is en je veel van jezelf eist, is het soms lastig om te zien hoe je verder wilt en waar je het voor doet.

Absoluut niet je gebruikelijke (werk)omgeving, want we gaan naar buiten. Naar buiten om de binnenwereld te ontdekken. In deze vredige wildernis kom je tot jezelf. Je leert een kompas te gebruiken en je eigen koers te bepalen. Hoe je buiten vuur maakt en je innerlijke vuur aanwakkert. We gebruiken de eenvoud van het buitenleven en de werking van de natuur als een drijvende kracht voor verandering. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.

Logo Buro Oh Oh

‘Adventure is not outside man, it’s within.’

Inner Trail Ardennen

Vier dagen lang buiten om je binnenwereld te ontdekken. De natuur in, bewegen, maar ook vertragen en ontdekken. Van toeschouwen naar deelnemen. Je ontwikkelt zelfleiderschap om een stap te zetten richting je doel. We gidsen je door een leerzame wildernisbeleving met verschillende fysieke en mentale uitdagingen.

Datum: 25 t/m 28 september 2024

IJsland staat bekend om de prachtige natuur, berggebieden, wandelmogelijkheden. Dat is precies wat wij gaan doen!

Inner Trail IJsland

De bergschoenen gaan aan, de rugzak op de rug en avontuur is in de lead. Onze stappen leiden ons door het land van ijs en vuur, het achterland van IJsland. Door een massief van kleurrijke rhyolietbergen, doorwadend door wilde gletsjerrivieren en langs spectaculaire waterbronnen. De tocht zal net zo echt als metaforisch zijn. Omdat we praten terwijl we lopen.

Datum: 2025

Inner Trail Nederland

Als mens worden we geboren met een bepaalde mate van nieuwsgierigheid. Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap om je ‘inner trail’ te gaan bewandelen. Met een avontuurlijke geest maak je een stap in wat je persoonlijke- of werkthema ook is. Onder begeleiding van wildernisgidsen en coach.

Datum: 2025

Team Inner Trail

 

Het team is uitgerust met de kennis en vaardigheden om een krachtig coachingprogramma te faciliteren in de wildernis. Dit team heeft coachervaring op verschillende niveaus en is bekend met het bedrijfsleven vanuit eerdere leidinggevende posities. Daarnaast hebben onze coaches verdiepende opleidingsprogramma’s gevolgd. Binnen het team is een veelheid aan expertise op het gebied van persoonlijke coaching en groepsdynamica. Naast de rol als coach hebben onze gidsen ook geaccrediteerde gidsopleidingen gevolgd om mensen mee de natuur in te nemen. Fysieke, mentale en sociale veiligheid zijn kernwaarden tijdens de reizen die wij maken. Zowel tijdens de activiteiten als tijdens de coachingsessies die we begeleiden.

Maarten

Coach, therapeut en oprichter van Buro Oh Oh. Maakt graag lange wandelingen en is professioneel avonturier van de binnenwereld.

Marie-Louise

Outdoor Educator geschoold in de Finse wildernis. Ervaring als Learning & Development specialist met een specialisatie in gedragsverandering.

Boaz

Boaz

Mountain Leader en ondersteuner bij de innerlijke reis. Ervaring in het leiden van teams en geschoold in de kwaliteiten van geweldloze communicatie.

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.