Rewild Groepsreizen

 

Avonturen off-the-grid, rauwe natuurbeleving, bijzondere ontmoetingen en buitenvaardigheden opdoen. Met elkaar laten we ons leiden door nieuwsgierigheid, het avontuur en de wildernis om ons heen. We omarmen de eenvoud van het buitenleven onderweg. Een wilde wereld waarin je tot jezelf komt. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en beregezellig.

Jordanië Camels & Bedouins

Wild Roots

Maak kennis met traditionele levensstijlen, oorspronkelijke vaardigheden en inheemse volkeren met hun eeuwenoude wijsheden. Reizen naar plekken waar natuur en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en waar het buitenleven in harmonie met de omgeving nog steeds normaal is.

Wild Slovenia

Wild Fitness

Alle seizoenen van het jaar buitenspelen en de uitdagingen van de natuur aangaan. Omdat we bewegers zijn en verwilderen onlosmakelijk verbonden is met fysieke activiteiten. Te voet, klimmend, fast & light, met de kajak, banjerend door de sneeuw of dwars door de woestijn. Voor de liefhebbers van fysieke avonturen.

Wild Skills

Geen buitenavontuur zonder de juiste skills. Van survival en wintervaardigheden, tot expeditieorganisatie en plantenkennis – leer de fijne kneepjes van het vak en ga voortaan ook zelf goed voorbereid op pad. Korte activiteiten dichtbij huis, maar ook spectaculaire tochten ver van de bewoonde wereld.