Business & Coaching

 

Voor het bedrijfsleven en ondernemers biedt de wildernis mogelijkheden tot groei en oplossingen voor uitdagingen in een snel veranderende wereld. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking, teamprestaties, leiderschap en het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van werknemers in de organisatie. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk, want we gaan naar buiten. Rewild your business!

Accursed Mountains Balkan

Leadership Reset

Verandering begint van binnenuit – Koers houden midden in de dagelijkse turbulentie. Leiderschap over je eigen leven nemen, wat er ook om je heen gebeurt. Met het ontwikkelen van veerkracht en robuustheid als centrale focus trekken we de wildernis in: een ultieme plek om meer over jouw unieke pad te leren. Met begeleiding van zowel gidsen als een coach.

Team Reset

Betere resultaten door betere relaties – We nemen teams mee op wildernisreis om cohesie te versterken, robuustheid te bouwen en veerkracht te vergroten. Voor een succesvolle reis is samenwerking en communicatie essentieel. Hierin ervaren teamleden de kracht van het team: van het belang van hun eigen inbreng tot samen realiseren wat alleen nooit kan.

Wild Alps Zomer

Inner Trail

Een trip door de natuur en door jezelf – Met gidsen en coaches ga je op ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. We creëren een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.