WILDPLUKWANDELING

Diverse data in 2021

Een middag

Rewild your skills

Max 20

€19,50/pp

De Wandeling

Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er dichtbij de stad zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. Met onze wildplukspecialist Gydo doe je een wandeling van ongeveer 2 uur. Tijdens een wandeling krijg je allereerst een algemene uitleg over het plukken. Daarna ga je zelf leren plukken met behulp van boeken om diverse eetbare seizoensplanten, bomen en/of paddenstoelen vinden. We sluiten af met een zelfgemaakte wildpluksnack.

Praktisch

Wil je mee als individu of kleine groep? Binnenkort volgend hieronder de data, tijden en locaties van de geplande groepswandelingen!

De prijs is €19,50 p.p. voor volwassenen en €12,50 voor kinderen. Voor de paddenstoelen special is de prijs €45,00 p.p. en €22,50 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 8 jaar mogen gratis mee. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt per mail een bevestiging met alle benodigde informatie.

Ga je liever met je eigen groep of bedrijf op pad en zoek je een leuk uitje? Op aanvraag organiseren we door heel het land wandelingen. Deze zijn ook te boeken inclusief koken en andere buitenactiviteiten.