Wild Reset

Off the grid, gestript van onnatuurlijke prikkels en het alledaagse entertainmentcircus, creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur en geen technologisch gefabriceerd product. We gebruiken de simpliciteit van het buitenleven en de werking van de natuur als drijvende kracht voor een mentale reset. We gidsen je door een leerzame ‘terug-naar- je-natuurervaring’ vol met wildernisbeleving en verschillende fysieke en mentale uitdagingen – gezamenlijk als team maar ook alleen, waarbij een volgelopen hoofd plaats kan maken voor een frisse open blik en creativiteit zich kan ontvouwen. Actie, maar ook stilstaan. Absoluut niet je gebruikelijke werkweek, want in deze serene wilde wereld kom je tot rust en tot jezelf!

Wild Reset Ardennen

We gebruiken de simpliciteit van het buitenleven en de werking van de natuur als drijvende kracht voor een mentale reset, waarbij een volgelopen hoofd plaats kan maken voor een frisse open blik. Actie, maar ook stilstaan. Een ‘terug-naar- je-natuurervaring’ vol met wildernisbeleving en verschillende fysieke en mentale uitdagingen.

Datum: 1 t/m 4 september 2022

Sarek winterexpeditie

Winterexpeditie Sarek

Doorkruis met ons het ongerepte en serene arctische landschap van Nationaal Park Sarek in Zweeds-Lapland. Op langlaufski’s trekken we onze pulka’s door het land van de Sami’s over bevroren meren, langs gletsjers en door besneeuwde toendra. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk, zo’n arctische expeditie.

Datum: maart / april 2023