Wild Kids

Ravotten, spelen, survivallen, speuren en de wildernis ontdekken. Toffe natuuractiviteiten en wilde buitenavonturen voor de jongere generatie, vol met beweging, educatie en pleziermakerij. Hiermee wekken we interesse voor buiten en stimuleren we meer natuur in het dagelijks leven. Creativiteit, talenten en zelfvertrouwen ontwikkelen staan centraal tijdens Rewild Kids trips. Lekker samen verwilderen en met groene vingers naar huis!

Rewild kids trip

Buitenspelen & Bushcraft

Alle basisschoolkinderen verzamelen! We gaan op buitenavontuur dichtbij huis. Lekker ravotten, hutten bouwen, survivallen en verwilderen. Trek je struikroverspak aan want je gaat met groene vingers naar huis.
We komen langs verschillende locaties; Rotterdam, Breda & Dordrecht.

Datum: 2023

Rewild Kids

Ouder-Kind Bush Avontuur

Samen met je kind 24 uur op avontuur, back to basic. Buiten zijn en meer over de natuur leren, shelters bouwen in het bos, je eigen eten maken op een zelfgestookt houtvuurtje, slapen in een tent of misschien wel onder de sterrenhemel. Volop genieten van de kleine dingen en elkaars gezelschap.

Datum: 23 & 24 september 2023

Buitenspeelweekend Luxemburg

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild bosgebied met rotsen om te boulderen, heuvels om te draven, spelonken om te kruipen en downhills om te racen. Ideaal dus voor een flink weekend buitenspelen met het hele gezin en NatuurlijkSportief! Alle kinderen kunnen mee, neem hiervoor contact op.

Datum: 13 t/m 15 oktober 2023

Wild Human REWILD

Ardennen Bivak Jeugd

Alles in, met en over natuur! Leer de kunst van de bivak in de Belgische Ardennen. Een driedaagse ervaring gericht op ontwikkeling van zelfredzaamheid, oplossingsgerichtheid, improvisatie en kennis over de wildernis. Geïnspireerd op onze originele levensstijl buiten in de wildernis, maar toegepast op ons leven van vandaag.

Datum: 2024

Ouder-Kind Kajak-kampeer Avontuur Biesbosch

We gaan op avontuur dichtbij huis! Ouder en kind delen samen een kajak en peddelen door de mooiste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. We kamperen midden in de natuur in het Nationaal Park, maken vuur en koken ons eten erop. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Datum: 2024

Rewild Kids nieuwsbrief ontvangen?

In samenwerking met

Impressie