Wild & Cold Reset Slovenia

13 t/m 19 april 2024

7 nachten

Wild Reset

Min 7 max 14

€1575/pp

De Trip

Wim Hof instructeur René Valk en Rewild wildernisgids Marie-Louise combineren best of both worlds in de natuur van Slovenië. We gidsen je door een leerzame ‘terug-naar-je-natuurervaring’ vol met wildernisbeleving en verschillende fysieke & mentale uitdagingen – gezamenlijk als team maar ook alleen.

In het sprookjesachtige wilde Triglav Nationaal Park zorgen we dat Wim Hof elementen het beste tot hun recht komen. Actie en stilstaan wisselen elkaar af: dippen in ijskoude rivieren en watervallen, mooie hikes in het natuurgebied, ademhalingsoefeningen, een uitdagende canyoningroute en actieve sportieve sessies. Een ijskoude adembenemende ervaring.

Data

13 t/m 19 april 2024

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 6 kampeerovernachtingen op een basecamp in de natuur
  • Een Wim Hof instructeur en Rewild wildernisgids
  • Gebruik tenten en andere outdoorspullen
  • Ontbijt, lunch en diner voor alle dagen
  • Wilderniseducatie, workshops, outdooractiviteiten en Wim Hof methode
  • Kampvuursessies
  • Een daadkrachtige terug-naar-je-natuur-ervaring

Niet inbegrepen zijn eventuele eigen uitgaven zoals drankjes bij horecagelegenheden, snacks voor tussendoor, je vervoer naar Slovenië en een bergsportverzekering. Wij adviseren deze bij de NKBV af te sluiten.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Thema en niveaus

Het thema van de deze reis is Wild Reset. Off-the-grid, gestript van onnatuurlijke prikkels en het alledaagse entertainmentcircus, creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur en geen technologisch gefabriceerd product. De ingangseis voor deze trip is een gezond lichaam, een prima conditie en een open houding.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●○○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Jouw gidsen tijdens deze trip

Marie-Louise

Hard, lang, hoog en ver, altijd in voor avontuur. Deze Finse wildernisgids kun je in het bijzonder met veel kabaal wakker maken voor buitentrips in Finland. Gaat vooral graag met bedrijven en teams in de wildernis aan de slag onder het motto: aldoende leert men.

Reisprogramma

Reisdag richting Triglav en inchecken bij het onderkomen voor de komende dagen.

We gaan aan de wandel en dompelen ons onder in het wilde leven, grijpen het avontuur aan en leren je een aantal vaardigheden om langer in de natuur te verblijven wanneer moderne voorzieningen ontbreken. Daarnaast zullen we aan de slag gaan met diversen ademhalingssessies en technieken en wilde (natuurlijke) ijsbaden. Uiteraard ontbreek de theorie niet en een aantal verrassingen!
We evalueren de week en genieten van elkaars verhalen en belevenissen dan bereiden we ons weer voor op een zachte landing in de “samenleving”.

Impressie