Rewild your trips

Avontuurlijke wildernisreizen met een culturele tint. Ervaar het buitenleven in harmonie met de natuur en maak kennis met andere culturen en volkeren. Van spectaculaire korte reizen dichtbij huis tot tochten ver van de bewoonde wereld. Deze reizen zijn voor de avontuurlijke groepsreiziger met interesse in natuur en cultuur. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod van groepsreizen zie de reisagenda.

Nomads of Iran

Diep in het Zagros-gebergte in West-Iran leven de inheemse Bakhtiari’s een volledige traditioneel nomadisch bestaan. Wij gaan er heen om een week lang samen met een tribale familie en hun vee de authentieke nomadische levensstijl, cultuur en seizoensmigratie door de ongerepte wildernis te ervaren.

Datum: tussen 23 april en 6 mei 2021

Kaukasus Experience Georgie

Diep in de Grote Kaukasus ligt het alpinemeer ‘Tobavarchkhili’. Door de afgelegen ligging is een bezoek niet voor de doorsnee reiziger en zelfs onder de bevolking kennen de meesten de plek alleen van naam en reputatie. We nemen je daarom mee op ontdekkingsreis de Kaukasus in. Wild, ongerept en ongekend mooi!

Datum: september 2021

Wild Slovenia

oveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee de berenbossen en Julische Alpen van het park in. Het rijk van de legendarische Sloveense Goldhorn. Terwijl we van de ene winterbivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen.

Datum: 8 t/m 14 oktober 2021

Jordanie camels & bedouins

Reis met ons mee naar het hart van het Midden-Oosten en ervaar het leven van de authentieke bewoners, de bedoeïenen. We gaan de hort op in misschien wel het meest spectaculaire woestijnlandschap op aarde in Zuid-Jordanië bij de grens met Saudi-Arabië. Woestijnbewoner zijn zit hier in de genen. Yalla!

Datum: 22 t/m 29 november 2021

Bush Expedition Maasai Kenia

Op een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving treed je in de voetsporen van een Maasai-krijger en leer je leven en overleven in harmonie met de dieren en natuur van de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Datum: december 2021