Rewild your trips

De mooiste zwerftochten, de wildste buitenavonturen, de tofste herinneringen. Van korte tripjes dichtbij huis tot culturele tochten op afgelegen locaties ver weg van de moderniteit. Ga mee ‘into the backcountry’ met Rewild. Deze reizen zijn voor de avontuurlijke groepsreiziger met interesse in natuur en cultuur. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan reizen, zie de reisagenda.

Authentiek Mongolie

Dompel je onder in het unieke Mongoolse landschap, de cultuur en de tradities. Diep in het West-Mongoolse grensgebied met China, Kazachstan en Rusland gelegen Altaigebergte maak je kennis met het adelaarjagen en het originele nomadenleven te paard en per kameel.

Datum: 25 juni t/m 7 juli 2019

Kaukasus Experience Georgie

Vergezeld door herders en paarden trekken we diep de wildernis in voor de ultieme Kaukasus experience. We kamperen in het wild, doorkruisen wilde rivieren, passeren steile bergpassen en ontdekken mysterieuze meren hoog in de bergen en eten de traditionele Georgische cuisine.

Datum: 1 t/m 8 augustus 2019

Alt Pirineu Traverse

Woestenij, wilde dieren, ongerepte natuur, prachtige bergmeren, spectaculaire uitzichten en onvergetelijke zonsondergangen: rewilden in de Catalaanse Pyreneeën! In een zesdaagse traverse doorkruisen we Natuurpark Alt Pirineu van hut naar hut, op de grens met Frankrijk en Andorra.

Datum: 5 t/m 10 september 2019

Iran Wild Desert

Detoxen in de desert! Rewilden op z’n Perzisch in het fascinerende Iran. Een week lang natuur- en cultuurwonder en leven in de woestijn. Kameelkaravaans, woestijnbergen, oases, kamperen tussen erosiezandkastelen, slapen in grottenhuizen en extreme woestijngastvrijheid.

Datum: 1 t/m 10 november 2019