Rewild your trips

Avontuurlijke wildernisreizen met een culturele tint. Ervaar het buitenleven in harmonie met de natuur en maak kennis met andere culturen en volkeren. Van spectaculaire korte reizen dichtbij huis tot tochten ver van de bewoonde wereld. Deze reizen zijn voor de avontuurlijke groepsreiziger met interesse in natuur en cultuur. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod van groepsreizen zie de reisagenda.

Iran Deserts & Nomads

Detoxen in de desert! En niet zomaar in een willekeurige zandbak. We gaan Perzisch rewilden in het fascinerende Iran, de bakermat van de beschaving. Ervaar het woenstijnleven in het hart van Iran en trek mee met een nomadische tribale herdersfamilie tijdens hun migratietocht het Zagrosgebergte in.

Datum: 26 april t/m 8 mei 2020

Kaukasus Experience Georgie

Diep in de Grote Kaukasus ligt het alpinemeer ‘Tobavarchkhili’. Door de afgelegen ligging is een bezoek niet voor de doorsnee reiziger en zelfs onder de bevolking kennen de meesten de plek alleen van naam en reputatie. We nemen je daarom mee op ontdekkingsreis de Kaukasus in. Wild, ongerept en ongekend mooi!

Datum: 1 t/m 8 september 2020

Wild Slovenia

oveense Triglav Nationaal Park ten tijde van de herfst. Trek met ons mee de berenbossen en Julische Alpen van het park in. Het rijk van de legendarische Sloveense Goldhorn. Terwijl we van de ene winterbivakhut naar de volgende reizen, kom je eerder dieren tegen dan mensen.

Datum: 9 t/m 15 oktober 2020

Jordanie camels & bedouins

Reis met ons mee naar het hart van het Midden-Oosten en ervaar het leven van de authentieke bewoners, de bedoeïenen. We gaan de hort op in misschien wel het meest spectaculaire woestijnlandschap op aarde in Zuid-Jordanië bij de grens met Saudi-Arabië. Woestijnbewoner zijn zit hier in de genen. Yalla!

Datum: 23 t/m 30 november 2020