Rewild your skills

Geen buitenavontuur zonder de juiste skills. Van navigeren en survival, tot bushcraft en first aid – leer de kneepjes van het vak en ga voortaan zelf ook goed voorbereid op pad. Deze reizen zijn voor mensen die meer willen leren over wildernisvaardigheden.

Winterrewilden Frankrijk

Vijf dagen rewilden in de Franse sneeuw! Ver weg van alle piste-drukte maken we een prachtige zwerftocht in de natuur en leren we je alles over winterskills, lawineveiligheid en zelfstandig navigeren. Slapen doen we in onbemande berghutten op afgelegen locaties en in een iglo.

Datum: 22 t/m 27 februari 2019

Iran Wild Desert

Detoxen in de desert! Rewilden op z’n Perzisch in het fascinerende Iran. Een week lang natuur- en cultuurwonder en leven in de woestijn. Kameelkaravaans, woestijnbergen, oases, kamperen tussen erosiezandkastelen, slapen in grottenhuizen en extreme woestijngastvrijheid.

Datum: 1 t/m 10 november 2019

Bush expedition Maasai Kenia

Reis mee naar een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving. Treed in de voetsporen van een Maasai krijger en leer (over)leven in de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Datum: 19 t/m 26 november en 28 november t/m 5 december 2019