Rewild your fitness

Haal de wildernis terug in je fysieke training. Alle seizoenen van het jaar buiten klimmen, klauteren, rennen en hiken. Maak van sporten weer buitenspelen! In samenwerking met NatuurlijkSportief. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende reizen. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan reizen, zie de reisagenda.

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend La Palma

Winter time-out! Zomers buitenspelen op natuureiland La Palma. Rennen door laurierbossen, apenkooien op lavastranden, klimmen en klauteren in een spectaculaire erosiekrater, zwemmen in de oceaan en de beest uithangen op steile vulkaanhellingen.

Datum: 31 jan t/m 4 februari 2020

Munro Bagging Schotland winter

Ga mee Munro’s trotseren in winters Schotland! Schotland telt er 282 die allemaal te beklimmen zijn. Een machtig mooi seizoen om erop uit te trekken in de desolate verwilderde landschappen van de Highlands. Wild, rauw, spartaans en uitdagend. Niet je alledaagse ervaring.

Datum: 12 t/m 17 maart 2020

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg

Voorjaarsweekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Datum: 15 – 17 mei of 12 – 14 juni 2020

Munro bagging Schotland zomer

Een pinksterweekend lang inblenden in de lokale Schotse klimmersscene en de traditie van het Munro’s baggen. Paadjes blazen en graatjes scramblen naar de toppen van de Highlands. Hiervoor reizen we af naar de bergnatuur rond Glen Coe, Fort William en Kinlochleven. Hoeveel kunnen we er pakken?

Datum: 28 mei t/m 2 juni 2020

Zwitserland
Fast & Light

Rondje Wallis op trailschoenen! Maak je klaar voor een meerdaags fast & light avontuur. Elke dag een nieuwe route, nieuwe indrukken en een nieuwe slaapplek. Na veel puzzelen en sleutelen hebben we een aantal van de fijnste trails en plekken in de Zwitserse Alpen met elkaar verbonden. Game on!

Datum: 16 juli t/m 21 juli 2020

Norway’s
Peaks & Ridges

Daarvan zijn er genoeg in nationaal park Jotunheimen. Je vindt er namelijk de hoogste toppen van Scandinavië. Ook in de zomer ligt hier nog sneeuw op de toppen. Een week lang gaan we wildkamperend rondzwerven in dit grotendeels ongerepte gebied op zoek naar peaks & ridges.

Datum: 5 t/m 12 augustus 2020

NatuurlijkSportief Buitenspeelweekend Luxemburg

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een natuurgebied met bossen, rotsen, grotten en watervallen in overvloed. Boulderen, klimmen, sjouwen en hiken – ga mee op najaarsweekend NatuurlijkSportief!

Datum: 6 t/m 8 november 2020