REWILD FAMILY ADVENTURE

Zomer 2022

7 dagen

Wild Fitness

Max 3 gezinnen

€650 – 850/pp

De Trip

Samen met Alpadventures op avontuurlijke gezinsvakantie in de Franse Alpen! Met andere ouders en hun kinderen breng je een volle week door in het buitenparadijs Samoëns, in het hart van de Giffre vallei. Je verblijft in je eigen comfortabele appartement, dat deel uitmaakt van een groter chalet. Elk appartement heeft minimaal twee slaapkamers, een badkamer en een woonruimte. Elke avond verzorgt Dailycieux chef-kok Jess keer een smakelijk 2 gangen diner, op een avond wordt het diner geserveerd in de berghut en je kunt nog een avond de lokale keuken van Samoëns testen.

Gedurende 5 dagen ondernemen we spectaculaire buitenactiviteiten: mountainbiken, wildwaterraften en rotsklimmen/via ferrata. En wat dacht je van een tweedaags bergavontuur met een overnachting in een afgelegen berghut? Dit familie-avontuur is geschikt voor ouders met kinderen van tussen de 7 en 17 jaar oud die van avontuur en buitenactiviteiten houden.

kids <12 jaar: € 649,- pp
kids 12-15 jaar: € 749,- pp
kids 16+ jaar: € 849,- pp

Praktisch

Wat zit erbij?

  • vijf dagen buitenprogramma met halve dag raften, mountainbiken, via ferrata/rotsklimmen en een tweedaagse huttentocht inclusief overnachting
  • zeven overnachtingen in een comfortable appartement
  • vijf diners
  • je eigen lokale Nederlandstalige gids en lokale chef-kok

Niet inbegrepen is vervoer van en naar Samoëns, een reisverzekering, ontbijt en lunch.

Fysiek ●●○○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●●○
Wildlife ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisschema

Vandaag reizen jullie af naar Samoëns en betrekken het appartement voor de rest van de week.
Vijf dagen actie en ontspanning in de Franse Alpen. Raften, klimmen en mountain biken in de vallei, een tweedaagse bergtocht en ook genoeg tijd om lekker te onspannen met je eigen gezin.
Vertrekdag terug naar Nederland na een spectaculaire gezinservaring in de natuur.