REN-BIVAK-REN

€75/pp

29 & 30 oktober

Een nacht

Rewild your fitness

Min 6 max 10

De Trip

Fast & light in eigen land! In een tweedaagse ren-bivak-ren tocht ontdekken we hoe mooi het is om zo simpel en minimalistisch mogelijk voor een dag en nacht in de natuur te zijn. We gaan licht, vrij en speels op pad. Een trailtje hier en een paadje daar. Geen dikke rugtas vol gear en veel comfort, maar alleen onderweg met de ‘bare essentials’. Een paar trailschoenen en een licht vest of een tas. ‘s Avonds maken we een bivak met een vuurtje waar we in de buitenlucht onder de sterren tukken. Het opfrissen doen we in natuurwater. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een groot avontuur in onze eigen Nederlandse achtertuin wordt.

Het thema van deze reis is Rewild Your Fitness. De dagen zijn intensief en fysiek, want een dagroute bevat tussen de 20 en 25 kilometer met de nodige hoogtemeters. Je draagt zelf alle spullen om een dag en nacht lang buiten te kunnen blijven. Een goede loopconditie is dus onmisbaar voor deze tocht.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • een huurtarp en grondzeil
  • kampeerontbijt en -diner
  • bivakovernachting op een natuurterrein
  • 2 routegidsen
  • fast & light tips & tools

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt en je eten tijdens het lopen.

Fysiek ●●●●○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●○○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisprogramma

We zien elkaar op het startpunt van de route die je na boeking van ons krijgt. Als we compleet zijn beginnen we aan de eerste etappe van de tweedaagse. Hier nemen we ruim de tijd voor want we hebben geen tijdsdruk. Na wat bospaden, weidetrails, heides, heuvels en natuurlijk een duik installeren we ons op de bivakplek voor een gezellige avond. Na een nachtje sterrenkijken vervolgen we deel 2 van de route om terug te komen bij het startpunt.