REN-BIVAK-REN

diverse data 2022

Een nacht

Wild Fitness

Min 6 max 12

€125/pp

De Trip

Fast & light in eigen land! In een tweedaagse ren-bivak-ren tocht ontdekken we hoe mooi het is om zo simpel en minimalistisch mogelijk voor een dag en nacht in de natuur te zijn. We gaan licht, vrij en speels op pad. Een trailtje hier en een paadje daar. Geen dikke rugtas vol gear en veel comfort, maar alleen onderweg met de ‘bare essentials’. Een paar trailschoenen en een licht vest of een tas. ‘s Avonds maken we een bivak met een vuurtje waar we in de buitenlucht onder de sterren tukken. Het opfrissen doen we in natuurwater.

We hebben mooie plekken uitgekozen om verschillende Nederlandse landschappen te ervaren, met gedurende de route bijna alleen natuur. De exacte locatie per editie is een verrassing, maar zeker is dat het een groot avontuur in wordt.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • een huurtarp en grondzeil
  • kampeerontbijt en -diner
  • bivakovernachting op een natuurterrein
  • fast & light tips & tools

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt en je eten tijdens het lopen.

Data

26 & 27 mei 2022
17 & 18 september 2022

Thema en niveaus

Het thema van deze reis is Wild Fitness. De dagen zijn intensief en fysiek, want een dagroute bevat tussen de 20 en 25 kilometer met de nodige hoogtemeters. Je draagt zelf alle spullen om een dag en nacht lang buiten te kunnen blijven. Een goede loopconditie is dus onmisbaar voor deze tocht.

Fysiek ●●●●○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●○○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●●○○

Jouw gids tijdens deze trip

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kayak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Reisprogramma

We zien elkaar op het startpunt van de route die je na boeking van ons krijgt. Als we compleet zijn beginnen we aan de eerste etappe van de tweedaagse. Hier nemen we ruim de tijd voor want we hebben geen tijdsdruk. Na wat bospaden, weidetrails, heides, heuvels en natuurlijk een duik installeren we ons op de bivakplek voor een gezellige avond. Na een nachtje sterrenkijken vervolgen we deel 2 van de route om terug te komen bij het startpunt.

Impressie