INNER TRAIL NEDERLAND

3 t/m 5 april 2024

Drie dagen

Min 6 max 12

Prijs in de reisfolder

De Trip

ln al het het gemak van het leven van vandaag lijkt het ons nergens aan te ontbreken. Maar tegelijkertijd raken we in al die luxe soms vervreemd van onze natuur en wie we zijn als mens. Geeft dat rijke leven ons ook voldoening en vervulling? En waarom ervaar je ondanks al het comfort misschien toch onrust en stress en weet je niet precies waarom?

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf, door Rewild en Buro Oh Oh. Wildernisgidsen en coaches nemen je mee in een ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. Weg van onze veilige voorspelbare omgeving creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Wanneer de werkdruk continu hoog is en je veel van jezelf eist, is het soms lastig om te zien hoe je verder wilt en waar je het voor doet.

Tijdens deze trip zijn we drie dagen lang buiten om je binnenwereld te ontdekken. Absoluut niet je gebruikelijke (werk)omgeving, want in de vredige Nederlandse natuur kom je tot jezelf. Je leert een kompas te gebruiken en je eigen koers te bepalen. Hoe je buiten vuur maakt en je innerlijke vuur aanwakkert. We gebruiken de eenvoud van het buitenleven en de werking van de natuur als een drijvende kracht voor verandering. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • gidsen en coach
  • twee kampeerovernachtingen op ons eigen privébasecamp
  • coaching een-op-een en groepsessies
  • outdooruitrusting en groepsmateriaal
  • buitenmaaltijden bereid op vuur in onze eigen buitenkeuken
  • wildernisskills en een onbetaalbare terug-naar-de-natuur-ervaring

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt.

Data

3 t/m 5 april 2024

Thema en niveaus

Als mens worden we geboren met een bepaalde mate van nieuwsgierigheid. Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap om je ‘inner trail’ te gaan bewandelen. Buiten zijn, bewegen, maar ook vertragen en ontdekken. Van toeschouwen naar deelnemen. Met een avontuurlijke geest maak je een stap in wat je persoonlijke- of werkthema ook is. We gidsen je door een leerzame wildernisbeleving met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Je ontwikkelt zelfleiderschap om een stap te zetten richting je doel. Of je nu wilt groeien door nieuwe inzichten, flexibeler met stressvolle situaties om wilt leren gaan, dit avontuur biedt ruimte om iets nieuws in jezelf te vinden. Want naast avontuur in de wildernis, zit het net zoveel in jezelf. De ingangseis voor deze trip is een gezond lichaam en een open houding. Een basisconditie en ervaring met wandelen door een natuurlijke omgeving zijn prettig tijdens deze trip.

In samenwerking met

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf. Een samenwerking tussen Rewild en Buro Oh Oh. Best of both worlds.

Logo Buro Oh Oh

Jouw gidsen tijdens deze trip

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.

Maarten

Coach, therapeut en oprichter van Buro Oh Oh. Maakt graag lange wandelingen en is professioneel avonturier van de binnenwereld.

Marie Louise

Outdoor Educator geschoold in de Finse wildernis. Ervaring als Learning & Development specialist met een specialisatie in gedragsverandering.

Boaz

Mountain Leader en ondersteuner bij de innerlijke reis. Ervaring in het leiden van teams en geschoold in de kwaliteiten van geweldloze communicatie.

Reisprogramma

We zien elkaar om 11:00 uur bij het verzamelpunt ergens in een Nederlands natuurgebied vanaf waar we ons onderdompelen in de ontdekkingsreis door onszelf en de natuur. Het specifieke verzamelpunt krijg je voor vertrek van ons te horen. 

Impressie