INNER TRAIL IJSLAND

28 september t/m 4 oktober 2024

Zeven dagen

Min 6 max 12

Prijs in de reisfolder

De Trip

ln al het het gemak van het leven van vandaag lijkt het ons nergens aan te ontbreken. Maar tegelijkertijd raken we in al die luxe soms vervreemd van onze natuur en wie we zijn als mens. Geeft dat rijke leven ons ook voldoening en vervulling? En waarom ervaar je ondanks al het comfort misschien toch onrust en stress en weet je niet precies waarom?

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf, door Rewild en Buro Oh Oh. Wildernisgidsen en coaches nemen je mee in een ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. Weg van onze veilige voorspelbare omgeving creëren we een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Wanneer de werkdruk continu hoog is en je veel van jezelf eist, is het soms lastig om te zien hoe je verder wilt en waar je het voor doet.

Tijdens deze trip zijn we een week lang buiten om je binnenwereld te ontdekken. Absoluut niet je gebruikelijke (werk)omgeving, want in het achterland van IJsland kom je tot jezelf. De bergschoenen gaan aan, de rugzak op de rug en avontuur is in de lead. Onze stappen leiden ons door het land van ijs en vuur. Door een massief van kleurrijke rhyolietbergen, langs fascinerende ravijnen, doorwadend door wilde gletsjerrivieren en langs spectaculaire watervallen & warmwaterbronnen. De tocht zal net zo echt als metaforisch zijn. Omdat we praten terwijl we lopen. We gebruiken de eenvoud van het buitenleven en de werking van de natuur als een drijvende kracht voor verandering. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • een week trip door de natuur en jezelf
  • coaching: 1 op 1 en groepsessies
  • 2 nachten in het bergresort en 4 nachten kamperen
  • 2/3 gidsen en coach
  • groepsuitrusting: tenten, tarps, veiligheidscommunicatie, medische kit, kookgerei, waterfilters,
  • eten & drinken – ontbijt, lunch, diner, koffie, thee voor de hele week
  • vervoer ter plaatse in IJsland
  • uitgebreide 24/7 back-upondersteuning vanuit Nederland en via satellietcommunicatie

Niet inbegrepen zijn persoonlijke uitgaven, je vervoer naar Reykjavik en een bergsportverzekering. Wij adviseren deze bij de NKBV af te sluiten.

Data

28 september t/m 4 oktober 2024

Thema en niveaus

Als mens worden we geboren met een bepaalde mate van nieuwsgierigheid. Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap om je ‘inner trail’ te gaan bewandelen. Buiten zijn, bewegen, maar ook vertragen en ontdekken. Van toeschouwen naar deelnemen. Met een avontuurlijke geest maak je een stap in wat je persoonlijke- of werkthema ook is. We gidsen je door een leerzame wildernisbeleving met verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Je ontwikkelt zelfleiderschap om een stap te zetten richting je doel. Of je nu wilt groeien door nieuwe inzichten, flexibeler met stressvolle situaties om wilt leren gaan, dit avontuur biedt ruimte om iets nieuws in jezelf te vinden. Want naast avontuur in de wildernis, zit het net zoveel in jezelf. De belangrijkste ingangseis voor deze reis is een gezond lichaam en een open houding. Verder is een gemiddeld tot goede noodzakelijk. We maken lange dagen met een serieuze rugzak. Ervaring in bergachtig terrein is wenselijk maar niet verplicht. Ervaring met (wild)kamperen is een pré, maar zeker niet noodzakelijk.

In samenwerking met

Inner Trail is een trip door de natuur en door jezelf. Een samenwerking tussen Rewild en Buro Oh Oh. Best of both worlds.

Logo Buro Oh Oh

Jouw gidsen tijdens deze trip

Nick Rewild

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.

Coach, therapeut en oprichter van Buro Oh Oh. Maakt graag lange wandelingen en is professioneel avonturier van de binnenwereld.

Outdoor Educator geschoold in de Finse wildernis. Ervaring als Learning & Development specialist met een specialisatie in gedragsverandering.

Mountain Leader en ondersteuner bij de innerlijke reis. Ervaring in het leiden van teams en geschoold in de kwaliteiten van geweldloze communicatie.

Reisprogramma

Reisdag

We komen aan in Reykjavik op dag 1, waar we van start zullen gaan met onze reis en onze conversaties.

Wild journey

Dag 2 tot 6 zijn dagen van intensief wandelen en praten. Iedere dag, elk nieuw spoor, brengt ons door oud vulkanisch gebied, door immense valleien, langs natuurlijke warmwaterbronnen, over adembenemende besneeuwde bergen en beloont ons met inspirerende uitzichten, om vervolgens aan te komen bij een plek om het kamp op te zetten.

Reisdag

Tijd om verfrist en voldaan naar huis te gaan.

Impressie