BUITENSPEELWEEKEND LUXEMBURG

zomer 2024

3 Dagen

Wild Fitness

Min 7 max 20

€195/pp

De Trip

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild bosgebied met rotsen om te boulderen, paden om te draven, heuvels om te klimmen, spelonken om door te kruipen en downhills om te racen. Een prachtig stuk natuur en een ware speeltuin in alle seizoenen. Ideaal dus voor een flink weekend rauwdouwen en buitenspelen met NatuurlijkSportief. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en mega fun!

We verblijven op een camping met directe toegang tot het natuurgebied. Gedurende de dag vermaken we ons met vitaliserende apenkooisessies in het bos, tussendoor bakken we pannekoeken en ‘s avonds maken een kampvuur waar we met z’n allen op koken. Alle kinderen kunnen mee, neem hiervoor contact op.

Praktisch

Het vertrek van deze trip is gegarandeerd vanaf 7 personen. Er kunnen maximaal 20 personen mee.

 

Wat zit erbij?

  • 2 overnachtingen op de camping
  • ontbijt, lunch, pannenkoeken en outdoordiner op het kampvuur
  • meerdere trainingen per dag
  • een/twee Rewild gidsen

Niet inbegrepen is je reis naar Luxemburg. Slapen in een pod is mogelijk voor een meerprijs. Ook eerder arriveren of later vertrekken. Neem hiervoor contact op.

Data

Zomer 2024

Thema en niveaus

Het thema van deze reis is Rewild Your Fitness. Dit betekent dat fysieke activiteit centraal staat gedurende deze dagen. Een goede fysieke conditie is onmisbaar en daarom is dit weekend bedoeld voor mensen vanaf het niveau Basis zoals we dat kennen bij NatuurlijkSportief.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●○○
Comfort ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Jouw gids tijdens deze trip

Nick Rewild

Nick

Gedreven wildernisgids en Mountain Leader. Eindeloos nieuwsgierig naar andere culturen en groot liefhebber van pionieren op ongewone plekken. Wordt doorgaans waargenomen met camera. In een vorig leven was Nick marinier. Zijn mantra: als het maar wild is.

Reisprogramma

Drie dagen buitenspelen en kamperen

Inloop op de camping is donderdagavond/vrijdagochtend, maar je kunt ook later aansluiten als je wilt. Op vrijdagmiddag begint het programma met NatuurlijkSportiefsessies in het gebied. Ook gedurende de zaterdag worden er trainingen gedraaid. Je pakt mee wat je wilt en tussendoor ben je vrij om te doen waar je zin in hebt. Na de fysieke dagen is het tijd om op te frissen en gezellig met z’n allen te dineren rond het vuur. Op de zondag doen we nog een afrondsessie waarna iedereen in de middag op eigen gelegenheid fris en fruitig weer naar huis kan. Van te voren stemmen we met elkaar de carpoolmogelijkheden af. 

Impressie