OUDER-KIND AVONTUUR BIESBOSCH

€200 per ouder-kind duo

8 & 9 augustus 2020

2 Dagen

Rewild your skills

Min 5 – max 7 (ouder-kind duo’s)

De Trip

Dit weekend is volgeboekt

 

We gaan op avontuur in ons eigen Nationaal Park De Biesbosch. Ouder en kind delen samen een kajak. Al peddelend en dobberend navigeren we door de mooiste kreekjes van Nederland langs dichte groene oevers. Het wordt een feest voor jong en oud. Na een aantal kilometers gevaren te hebben, strekken we de benen en gaan we buitenspelen op het strand. Misschien nemen we wel een duikje of twee. We vervolgen onze route en proberen bevers en zeearenden te spotten. We meren aan en bouwen ons eigen bivak op het eiland waar we slapen. We maken zelf vuur en koken ons eten erop. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Het thema van deze reis is Rewild Your Skills, voor ouder en kinderen die samen interesse hebben in buitenvaardigheden. Je leert kajakken, fikkie stoken, buiten slapen en eten maken op het vuur.

N.B. Kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 1 overnachtingen onder een tarp, in een tent of een trekkershut
  • ontbijt en diner
  • een tweepersoons kano voor beide dagen
  • reddingsvesten
  • huur Rewild tent

Niet inbegrepen is je vervoer naar de Biesbosch.

Fysiek ●●○○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●○○
Wildlife ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisschema

Twee dagen micro-avontuur met de kano

Op zaterdag om 13:00u vertrekken we vanaf de jachthaven met onze kano’s/kayaks. We varen de Biesbosch in door de kreekjes en open stukken water totdat we op een prachtige plek midden in de natuur zijn om ons bivak op te bouwen en het eten te maken. Na een heerlijke nachtrust buiten onder een tarp of in een tentje maken we een stevig ontbijt en laden we de kayaks voor de tocht van dag 2. Via prachtige plekken in de Biesbosch en komen we halfverwege de zondagmiddag aan in de jachthaven om ons micro-avontuur af te sluiten.