OUDER-KIND KAJAK-KAMPEER AVONTUUR BIESBOSCH

meerdere data in 2021

2 Dagen

Wild Skills

Min 5 – max 7 (ouder-kind duo’s)

€125 pp (€250 per ouder-kind duo)

De Trip

We gaan op avontuur in ons eigen Nationaal Park de Biesbosch. Ouder en kind delen samen een kajak. Al peddelend en dobberend navigeren we door de mooiste kreekjes van Nederland langs dichte groene oevers. Het wordt een feest voor jong en oud. Na een aantal kilometers gevaren te hebben, strekken we de benen en gaan we buitenspelen op het strand. Misschien nemen we wel een duikje of twee. We vervolgen onze kajakroute en proberen bevers en zeearenden te spotten. We meren aan en bouwen ons kamp midden in de natuur in het Nationaal Park. We maken vuur en koken ons eten erop. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Het thema van deze reis is Rewild Your Skills. Je leert buitenvaardigheden zoals kajakken, fikkie stoken, buiten slapen en eten maken op het vuur. N.B. Kinderen kunnen mee vanaf 7/8 jaar met een zwemdiploma.

Geplande data:
– 18&19 september 2021

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 1 overnachting onder een tarp of in een tent
  • ontbijt en diner
  • een tweepersoons kajak voor beide dagen
  • reddingsvesten
  • huur Rewild tent/tarp

Niet inbegrepen is je vervoer naar de Biesbosch en snacks/lunches tussendoor.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●○○
Wildlife ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisschema

Twee dagen avontuur met de kajak

Op zaterdag om 13:00u vertrekken we vanaf de jachthaven met onze kajaks. We varen de Biesbosch in door de kreekjes en open stukken water en strijken neer op een camping midden in de natuur om ons kamp op te bouwen en het eten te maken. In de avond gaan we op zoek naar de Bever. Na een heerlijke nachtrust buiten onder een tarp of in een tentje maken we een stevig ontbijt en laden we de kajaks voor de tocht van dag 2. Via prachtige plekken in de Biesbosch komen we halfverwege de zondagmiddag terug bij de jachthaven om ons kajak-kampeeravontuur af te sluiten.