OUDER-KIND KAJAK-KAMPEER AVONTUUR BIESBOSCH

2024

2 Dagen

Wild Skills

Min 5 – max 7 (ouder-kind duo’s)

€275 (per ouder-kind duo)

De Trip

We gaan op avontuur in ons eigen Nationaal Park de Biesbosch. Ouder en kind delen samen een kajak. Al peddelend en dobberend navigeren we door de mooiste kreekjes van Nederland langs dichte groene oevers. Het wordt een feest voor jong en oud.

Na een aantal kilometers gevaren te hebben, strekken we de benen en gaan we buitenspelen op het strand. Misschien nemen we wel een duikje of twee. We vervolgen onze kajakroute en proberen bevers en zeearenden te spotten.

We meren aan en bouwen ons kamp midden in de natuur in het Nationaal Park. We maken vuur en koken ons eten erop. In de avond gaan we fluisterstil opzoek naar de bever.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 1 overnachting 
  • outdoormaaltijden (diner en ontbijt)
  • een tweepersoons kajak voor beide dagen
  • reddingsvesten
  • twee (zee-)kajak gidsen
  • optioneel: huur Rewild tent €35

Niet inbegrepen is je vervoer naar de Biesbosch en snacks/lunches tussendoor.

Data

2024 volgt

Thema en niveaus

Het thema van deze reis is Rewild Your Skills. Je leert buitenvaardigheden zoals kajakken, fikkie stoken, buiten slapen en eten maken op het vuur.
N.B. Kinderen kunnen mee als zij een zwemdiploma hebben.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●○○
Wildlife ●●●○○
Vaardigheden ●●●○○

Jouw gids tijdens deze trip

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kajak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Reisschema

Twee dagen avontuur met de kajak

Op zaterdag rond de middag vertrekken we vanaf de jachthaven met onze kajaks. We varen de Biesbosch in door de kreekjes en open stukken water en strijken neer op een camping midden in de natuur om ons kamp op te bouwen en het eten te maken. In de avond gaan we op zoek naar de Bever. Na een heerlijke nachtrust buiten onder een tarp of in een tentje maken we een stevig ontbijt en laden we de kajaks voor de tocht van dag 2. Via prachtige plekken in de Biesbosch komen we  zondagmiddag terug bij de jachthaven om ons kajak-kampeeravontuur af te sluiten.

Impressie