NATUURLIJKSPORTIEF BUITENSPEELWEEKEND VOORJAAR

€195/pp

april 2021

3 Dagen

Rewild your fitness

Min 6 max 20

De Trip

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild natuurgebied met bossen, rotsen, kloven, grotten en watervallen in overvloed. Een ware speeltuin voor buitenvolk. Boulderen, stoempen door de heuvels, klimmen, sjouwen, hiken – het kan er allemaal. Ideaal dus voor een weekendje buitenspelen met NatuurlijkSportief. Lekker even weg van alles en de beest uithangen in de natuur.

Het thema van deze reis is Rewild Your Fitness. Dit betekent dat fysieke activiteit centraal staat gedurende deze dagen. Een goede fysieke conditie is onmisbaar en daarom is dit weekend bedoeld voor mensen vanaf het niveau Basis zoals we dat kennen bij NatuurlijkSportief.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 2 overnachtingen in een tent op de camping
  • ontbijt, lunch en diner
  • meerdere trainingen
  • huur Rewild tent

Niet inbegrepen is je reis naar Luxemburg.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●○○
Comfort ●●●○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisschema

Drie dagen buitenspelen en kamperen

Het programma begint op zaterdag 13 juni, maar het is mogelijk om al op vrijdag de 12e aan te komen. In dat geval gaan we met de groep alvast een mooie ronde in het gebied maken. Inloop op de camping op zaterdag de 13e is 11.00u. Gedurende de dagen worden er trainingen gedraaid. Je pakt mee wat je wilt en tussendoor ben je vrij om te doen waar je zin in hebt. Na een lekkere fysieke dag is het tijd om op te frissen en met z’n allen gezellig te eten en drinken bij het vuur. Zondag de 19e doen we nog een ochtendsessie na het ontbijt tot een uur of elf en daarna kan iedereen op eigen gelegenheid fris en fruitig weer naar huis. Van te voren stemmen we met elkaar de carpoolmogelijkheden af.