NATUURLIJKSPORTIEF BUITENSPEELWEEKEND NAJAAR

5 t/m 7 november 2021

3 Dagen

Wild Fitness

Min 6 max 20

€225/pp

De Trip

Wie zegt er dat je voor dikke outdoor ver weg moet? Op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt het ‘klein Zwitserland’ van Luxemburg: Müllerthal. Een wild natuurgebied met bossen, rotsen, kloven, grotten en watervallen in overvloed. Een ware speeltuin voor buitenvolk. Boulderen, draven door de heuvels, rotsen klimmen, stenen sjouwen – het kan er allemaal. Ideaal dus voor een weekendje buitenspelen met NatuurlijkSportief. Lekker even weg van alles en de beest uithangen in de natuur.

Het thema van deze reis is Rewild Your Fitness. Dit betekent dat fysieke activiteit centraal staat gedurende deze dagen. Een goede fysieke conditie is onmisbaar en daarom is dit weekend bedoeld voor mensen vanaf het niveau Basis zoals we dat kennen bij NatuurlijkSportief.

Boeken bij Rewild in tijden van Covid-19 kan zonder zorgen. Gaat de trip niet door, dan krijg je de aanbetaling of reissom terug.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 2 overnachtingen in een tent of pod op de camping
  • ontbijt, lunch en diner
  • meerdere trainingen
  • huur Rewild tent

Niet inbegrepen is je reis naar Luxemburg.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●○○
Comfort ●●●○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●●○○

Reisschema

Drie dagen buitenspelen en kamperen

Het programma begint einde middag vrijdag 5 november, maar je kunt ook zaterdagochtend de 6e arriveren. Inloop op de camping op vrijdag is vanaf de middag. Op vrijdag aan het begin van de avond maken we met de groep alvast een mooie eerste NatuurlijkSportief ronde door het gebied. Gedurende de zaterdag worden er trainingen gedraaid. Je pakt mee wat je wilt en tussendoor ben je vrij om te doen waar je zin in hebt. Na een lekkere fysieke dag is het tijd om op te frissen en gezellig met z’n allen ons eten bij elkaar te plukken en te koken op het vuur. Zondag de 7e doen we nog een ochtendsessie na het ontbijt tot een uur of elf en daarna kan iedereen op eigen gelegenheid fris en fruitig weer naar huis. Van te voren stemmen we met elkaar de carpoolmogelijkheden af.