NATUURLIJKSPORTIEF BUITENSPEELWEEKEND LA PALMA

€550/pp

31 januari – 4 februari 2020

5 Dagen

Rewild your fitness

Min 6 max 7

De Trip

Winter time-out! Zomers buitenspelen in de ongerepte natuur van het onontdekte Canarische eiland La Palma. Elke dag zoeken we het avontuur in een andere hoek van het eiland. We rennen door eeuwenoude laurierbossen, apenkooien op lavastranden, klimmen en klauteren over rotsen in een spectaculaire erosiekrater in Nationaal Park Caldera de Taburiente, zwemmen in de oceaan en hangen de beest uit op steile vulkaanhellingen. We slapen tijdens dit weekend met z’n allen in een beregezellig basecamp La Palma stijl: een mooi groot landelijk gelegen natuurhuis met alle voorzieningen om na een fysieke dag weer helemaal op adem te komen. Van hieruit gaan we elke dag op pad om ‘fast and light’ het eiland over te gaan. Na een fysieke dag kokkerellen we onze eigen maaltijden in de tuin van het huis. Het thema van deze reis is Rewild Your Fitness. Fysieke activiteit staat centraal gedurende deze dagen en een goede conditie van het niveau Basis bij NatuurlijkSportief is noodzakelijk.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Praktisch

Wat zit erbij?

  • 4 overnachtingen in een landelijk huis
  • eten en drinken
  • transport ter plaatse met auto’s
  • trainingen en buitenactiviteiten

Niet inbegrepen zijn eventuele eigen uitgaven zoals drankjes bij horecagelegenheden, je reisverzekering en je vliegreis naar La Palma met Transavia. Wij adviseren een bergsportverzekering bij de NKBV af te sluiten.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●●○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●●●○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●○○○

Reisschema

Reisdag, accommoderen en het eiland verkennen

In de vroege ochtend van vrijdag 31 januari vliegen we van Amsterdam naar Santa Cruz de La Palma en betrekken we ons landhuis in Villa de Mazo aan de oostkant van het eiland. We trekken ons buitenspeeltenue aan en gaan we op pad voor een eerste kennismaking met de natuur en uitdagingen van La Palma.

NatuurlijkSportief buitenspelen

Genieten van al het moois van La Palma. In het zuiden van het eiland trotseren we het vulkaanlandschap. Drie dagen lang hiken, rennen, klimmen, boulderen en zwemmen. We duiken een dag het Nationaal Park ‘Caldera de Taburiente’ in, waar we omringd door rotsen, kloven, watervallen en de enige rivier op het eiland vakkundig gaan buitenspelen. Dan hangen we nog een dag rond op een lavastrand voor de betere amfibische buitenspeelsessie en tot slot knallen we tijdens een bijzonder mooie tocht door het laurierbos ‘Los Tilos’.

Reisdag

Op dinsdag 4 februari vliegen we in de ochtend terug naar Amsterdam.