hike-bivak-hike

HIKE-BIVAK-HIKE

18 & 19 mei en 7 & 8 september 2023

Een nacht

Wild Fitness

Min 6 max 10

€125/pp

De Trip

Haal je stevige stappers maar uit de kast. In een tweedaagse hike-bivak-hike-tocht ontdekken we hoe mooi het is om simpel en minimalistisch voor een dag en nacht buiten te zijn. We gaan lichtbepakt rondstruinen, bivakkeren en de Hollandse natuur van dichtbij ervaren. Geen dikke rugtas vol gear en veel comfort, maar alleen onderweg met de ‘bare essentials’. Een paar hikeschoenen en een lichte backpack. ‘s Avonds maken we een bivak in de buitenlucht waar we onder de sterren tukken. Opfrissen doen we natuurlijk in natuurwater. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een ultieme korte en krachtige break is.

 

Het thema van deze reis is Wild Fitness. De dagen zijn intensief, want een dagroute bevat tussen de 20 en 25 kilometer met de nodige hoogtemeters. Je draagt zelf alle spullen om een dag en nacht lang buiten te kunnen blijven. Een goede fysieke conditie is dus wenselijk voor deze tocht.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • een huurtarp en grondzeil
  • kampeerontbijt en -diner
  • bivakovernachting op een natuurterrein
  • routegids

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt en je eten tijdens het lopen.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●●○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●○○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●○○○

Data

18 & 19 mei 2023
7 & 8 september 2023

Reisprogramma

We zien elkaar op het startpunt van de route die je na boeking van ons krijgt. Als we compleet zijn beginnen we aan de eerste etappe van de tweedaagse. Na bospaden, weidetrails, heides, en heuvels installeren we ons op de bivakplek voor een gezellige avond. Na een nachtje sterrenkijken vervolgen we deel 2 van de route om terug te komen bij het startpunt.