HIKE-BIVAK-HIKE

data volgt

Een nacht

Wild Fitness

Min 6 max 10

€150/pp

De Trip

Haal je stevige stappers maar uit de kast. In een tweedaagse hike-bivak-hike-tocht ontdekken we hoe mooi het is om simpel en minimalistisch voor een dag en nacht buiten te zijn. We gaan lichtbepakt rondstruinen, bivakkeren en de Hollandse natuur van dichtbij ervaren. Geen dikke rugtas vol gear en veel comfort, maar alleen onderweg met de ‘bare essentials’. Een paar hikeschoenen en een lichte backpack. ‘s Avonds maken we een bivak in de buitenlucht waar we onder de sterren tukken. Opfrissen doen we natuurlijk in natuurwater. De locatie is een verassing, maar zeker is dat het een ultieme korte en krachtige break is.

Praktisch

Wat zit erbij?

  • een huurtarp en grondzeil
  • kampeerontbijt en -diner
  • bivakovernachting op een natuurterrein
  • routegids

Niet inbegrepen zijn je vervoer naar het startpunt en je eten tijdens het lopen.

Data

volgt

Thema en niveaus

Het thema van deze reis is Wild Fitness. De dagen zijn intensief, want een dagroute bevat tussen de 20 en 25 kilometer met de nodige hoogtemeters. Je draagt zelf alle spullen om een dag en nacht lang buiten te kunnen blijven. Een goede fysieke conditie is dus wenselijk voor deze tocht.

Fysiek ●●●○○
Cultuur ●●●○○
Avontuur ●●●●○
Comfort ●●○○○
Wildlife ●○○○○
Vaardigheden ●●○○○

Jouw gids tijdens deze trip

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kayak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Reisprogramma

We zien elkaar op het startpunt van de route die je na boeking van ons krijgt. Als we compleet zijn beginnen we aan de eerste etappe van de tweedaagse. Na bospaden, weidetrails, heides, en heuvels installeren we ons op de bivakplek voor een gezellige avond. Na een nachtje sterrenkijken vervolgen we deel 2 van de route om terug te komen bij het startpunt.

Impressie