Do-It-Yourself Rewild

Stel je eigen Rewild-reispakket samen. Zelfstandig op pad of een georganiseerde gegidste privétrip op maat. Van compleet verzorgde gezinstochten, teamreizen voor collega’s en wandeltrips tot ouder-kind avonturen, reizen voor stelletjes en meer.  Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan groepsreizen, zie de reisagenda.

Alt Pirineu Traverse

Rewilden in de Catalaanse Pyreneeën betekent woestenij, wilde dieren, ongerepte natuur, prachtige bergmeren, spectaculaire uitzichten en onvergetelijke zonsondergangen. In een zesdaagse traverse doorkruis je Natuurpark Alt Pirineu, op de grens met Frankrijk en Andorra. Tijdens deze hut-naar-hut zwerftocht wisselen bossen en (gletsjer)meren zich af met indrukwekkende rotspartijen en 3000 meter hoge toppen. Deze huttentocht is voor de geoefende bergwandelaar met een goede basisconditie.

Datum: neem contact op

Iran Wild Desert

Rewilden in het fascinerende Iran. Dompel je onder in het natuur- en cultuurwonder van Centraal- en Zuidoost-Iran, waar de bevolking in perfecte harmonie met de woestijn leeft en de entourage wordt bepaald door eeuwenoude heerschappijen en culturen. Je bezoekt woestijnplaatsen en ervaart er de enorme gastvrijheid en heerlijke Perzische keuken bij families. Breng je reis op smaak met kameelrijden, onwerkelijke oases, hiken in de bergen, woestijnkamperen, 4×4-rijden of andere activiteiten.

Datum: neem contact op

Familiereis Slovenie

Deze do-it-yourself reis is een aaneenschakeling van een aantal hoogtepunten van het land. Laagdrempelig genoeg voor families met kinderen maar wel avontuurlijk. Je gaat kajakken en zwemmen in de Soca rivier, doet strandactiviteiten aan de prachtige Sloveense kust en maakt een wilde huttentocht door de bergen van de Julische Alpen en de bossen van het Triglav Nationaal Park. In combinatie met het prettige klimaat en de bijzondere cultuur van Slovenië is dit een perfecte reis voor avontuurlijke actieve families en liefhebbers van natuur.

Datum: neem contact op

Rewilden in Kenia

Je eigen bushtrip in de Afrikaanse natuur samenstellen. Bijvoorbeeld een meerdaagse Bush Expeditie met de Maasai, waarbij je door de krijgers leert (over)leven in de Afrikaanse savanne. Of op pad in de Masai Mara of een ander natuurpark. Een aantal dagen off-road fietsen dwars door de natuur van Kenia is ook een leuke optie. Maar misschien wil je wel gewoon lekker bijkomen bij Loita Hills Basecamp, wat midden in de natuur ligt. Eventueel in combinatie met een verblijf op het eiland Zanzibar aan de kust voor buiten- en watersport. Een combinatie van allemaal kan natuurlijk ook!

Datum: neem contact op