Start to Hike

Business

Ook voor het bedrijfsleven biedt de wildernis mogelijkheden tot groei en oplossingen voor uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking, teamprestaties, leiderschap, verduurzaming en het welzijn van werknemers in de organisatie. Rewild your business!

Schotland

Rewild your team

Weg van de normale werkomgeving de natuur in. We creëren een setting om de waan van de dag los te laten, uit te zoomen en te werken aan verandering. Samen met een ervaren coach en gidsteam gebruiken we de kracht van de natuur om teams weer in beweging te krijgen en te voorzien van nieuwe energie en inspiratie.

Wild Human REWILD

Learning from nature

De natuur bevat miljarden jaren aan research en development, waar jouw organisatie wat van kan leren. Het is niet voor niets dat oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen veelal gebaseerd zijn op natuurlijke modellen, zoals circulaire economie. Ga mee op pad gebruik deze intelligentie voor het oplossen van uitdagingen binnen jouw bedrijf.

Schotland leadership Knoydart

Leadership Reset

Koers houden midden in de dagelijkse turbulentie. Leiderschap over je eigen leven nemen, wat er ook om je heen gebeurt. Met het ontwikkelen van veerkracht en robuustheid als centrale focus trekken we de wildernis in: een ultieme plek om meer over jouw unieke pad te leren. Met begeleiding van zowel gidsen als een coach.

Wild Human REWILD

The wild getaway

Leren vuur maken, met elkaar plukken & koken in het wild, op meerdaagse buitentocht of samen sportief socializen. Zonder afleiding van buitenaf en in een natuurlijke omgeving ontstaat magie en gezelligheid. Wij faciliteren social events en bedrijfsuitjes met een wilde twist.

Maatwerk is ook mogelijk. Neem contact met ons op en stel je eigen ultieme Rewild-ervaring samen.

Impressie