Business Wild Human REWILD Business Wild Alps Zomer Wild Human REWILD Wild Human REWILD Business Wild Human REWILD Reset Leadership Schotland Business

Rewild Business

 

Voor het bedrijfsleven biedt de wildernis mogelijkheden tot groei en oplossingen voor uitdagingen in een snel veranderende wereld. Bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking, teamprestaties, leiderschap, verduurzaming en het welzijn van werknemers in de organisatie. Absoluut niet je gebruikelijke week op werk, want we gaan naar buiten. Rewild your business!

Accursed Mountains Balkan

Wild Reset

Wij nemen leiders van de toekomst en teams de wildernis in. Ver van de hectiek van het dagelijks werk bieden wij een balans tussen het verkennen van grenzen en ruimte voor reflectie. In combinatie met verdiepende coaching werken we aan krachtige zakelijke en (inter)persoonlijke inzichten, die het startpunt vormen voor verandering, verbetering en groei.

Wild Human REWILD

Business by nature

De natuur bevat miljarden jaren aan research en development, waar organisaties wat van kunnen leren. Het is niet voor niets dat oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen veelal gebaseerd zijn op natuurlijke modellen, zoals circulaire economie. Ga mee op pad en gebruik deze intelligentie voor uitdagingen binnen jouw bedrijf.

Wild Alps Zomer

Inner Trail

Een trip door de natuur en door jezelf. Met gidsen en coaches ga je op ontdekkingstocht om je natuurlijke zelf te (her)ontdekken. We creëren een setting om de waan van de dag los te laten. Een waan waarin we nog wel eens vergeten dat we een schepsel zijn van de natuur. Hierdoor kan een volgelopen hoofd plaatsmaken voor een frisse open blik zodat je creativiteit weer gaat stromen.