Wild Reset

In een snel veranderende wereld is de noodzaak voor organisaties om dynamisch en transformatief te zijn essentieel. Daarom zijn robuuste en veerkrachtige teams die kunnen anticiperen op verandering essentieel voor een organisatie om te gedijen en resultaten te behalen. Wij geloven dat samen in de wildernis zijn waardevolle lessen kan opleveren en helpt bij de voorbereiding op de veerkracht die nodig is in het bedrijfsleven. Daarom nemen wij leiders van de toekomst en teams mee de wildernis in.

Ver van de hectiek van het dagelijks werk bieden wij een balans tussen het verkennen van grenzen en ruimte voor reflectie. We acteren op de onvoorspelbaarheid van de natuur. Dit vraagt adaptief vermogen en samen verantwoordelijkheid nemen. In combinatie met verdiepende coaching werken wij aan krachtige zakelijke en (inter)persoonlijke inzichten. Deze nieuwe inzichten vormen het startpunt voor verandering in het omgaan met jezelf, elkaar en de bedrijfsdoelen: de basis voor verbetering en de groei van een organisatie.

‘Being on a journey is a powerful way to create in-depth relationships, self-insight, and resilience.’

Accursed Mountains Balkan

Team Reset

Betere resultaten door betere relaties – We nemen teams mee op wildernisreis om cohesie te versterken, robuustheid te bouwen en veerkracht te vergroten. Voor een succesvolle reis is samenwerking en communicatie essentieel. Hierin ervaren teamleden de kracht van het team: van het belang van hun eigen inbreng tot samen realiseren wat alleen nooit kan.

Bergen, elanden, fjorden, uitzichtpunten, je vind het allemaal in het Zweedse Sarek National Park. Wandelen kan op geen betere plek.

Leadership Reset

Verandering begint van binnenuit –  Koers houden midden in de dagelijkse turbulentie. Leiderschap over je eigen leven nemen, wat er ook om je heen gebeurt. Met het ontwikkelen van veerkracht en robuustheid als centrale focus trekken we de wildernis in: een ultieme plek om meer over jouw unieke pad te leren. Met begeleiding van zowel gidsen als een coach.

Team Wild Reset

 

Het team van Rewild is uitgerust met de kennis en vaardigheden om een krachtig coachingprogramma te faciliteren in de wildernis. Dit team heeft coachervaring op topmanagementniveau en is bekend met het bedrijfsleven vanuit eerdere leidinggevende posities. Daarnaast hebben onze coaches verdiepende opleidingsprogramma’s gevolgd. Binnen het team is een veelheid aan expertise op het gebied van persoonlijke coaching en groepsdynamica. Naast de rol als coach hebben onze gidsen ook geaccrediteerde gidsopleidingen gevolgd om mensen mee de natuur in te nemen. Fysieke, mentale en sociale veiligheid zijn kernwaarden tijdens de reizen die wij maken. Zowel tijdens de activiteiten als tijdens de coachingsessies die we begeleiden.

Marie-Louise

Outdoor Educator geschoold in de Finse wildernis. Ervaring als Learning & Development specialist met een specialisatie in gedragsverandering.

Arri

Arri

Gids voor de innerlijke reis. Outdoorervaring in meerdere landen & continenten en al meer dan 27 jaar doorgewinterd coach van individuen en teams op het hoogste niveau van organisaties in heel Europa.

Boaz

Mountain Leader voor de bergreis en ondersteuning bij de innerlijke reis. Ervaring als manager en het leiden van teams binnen organisaties en geschoold in de kwaliteiten van geweldloze communicatie.

Nick Rewild

Nick

Wildernisgids, Mountain Leader & oprichter van Rewild. Bekend met leiderschap in extreme en stressvolle realiteiten. In een vorig leven was Nick marinier.