BUSH PADDLING ADVENTURE

november 2024

2 Dagen

Wild Fitness

Min 5 – max 9

€275/pp

De Trip

Met minimale bepakking, een zwemvest en kajak gaan we 24 uur op trip in eigen land. Een wilde tocht dwars door het territorium van de zeearend, de ijsvogel en de Bever. Peddelend door de bush van de Biesbosch met de wind in je gezicht en de golven tegen de boeg van de kajak, brengt het avontuur ons bij een afgelegen kampeerplek die alleen bereikbaar is via het water waar we genieten van het simpele leven.

We gaan diep het gebied in en varen door smalle kleine kreken, kronkelende beekjes en brede open wateren. Onderweg leren we je kajakskills & navigeren op het water met een kaart en kompas. Aan het einde van de dag richten we de bivakplek in op een locatie midden in de Biesbosch. Daar maken we met elkaar een vuurtje en een welverdiende maaltijd. Slapen doen we in een grote basecamptent of buiten onder de sterren. De volgende dag worden we wakker met de zonsopkomst, mist boven het water en goede ochtendkoffie.

We vervolgen onze tocht door de bush om zo uiteindelijk weer aan wal te gaan bij de jachthaven. Na 24 uur buiten ga je moe, klam, maar uiterst voldaan en met nieuwe skills in je zak weer richting huis.

Praktisch

Het vertrek van deze trip is gegarandeerd vanaf 5 personen.
Er kunnen maximaal 9 personen mee.

Wat zit erbij?

  • Een off-the-grid overnachting in de Biesbosch
  • Avondmaaltijd & ontbijt
  • Wilderniseducatie, kajaktips en -tools
  • Een kajak per persoon, inclusief peddel en zwemvest
  • Nederlandse zeekajakgids

Niet inbegrepen is je vervoer naar de Biesbosch en snacks/lunches tussendoor.

Data

november 2024

Thema en niveaus

Het thema van deze trip is Wild Fitness. Met de kajak, peddelend over brede stukken water, kleine kreken en tussen eilanden door. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende avonturen. Voor deze tocht is een basisconditie vereist, daarnaast is enige ervaring met een kajak een pré. Heb je vragen over kajakken of wil je ervaring op- doen, neem dan contact met ons op.

Fysiek ●●●●○
Cultuur ●●○○○
Avontuur ●●●○○
Comfort ●○○○○
Vaardigheden ●●○○○

Jouw gids tijdens deze trip

Otto Kragt

Otto

Outdoorfanaat en hobbyist wildkamperen. Heeft het minimalistisch reizen tot kunst verheven en neemt je het liefst mee naar de noordelijke landen. Per kano, kajak of te voet. Zijn camper is z’n basecamp en de stuwwallen en trails van Oosterbeek zijn speeltuin.

Reisprogramma

Twee dagen avontuur met de kajak

Rond het middaguur vertrekken we vanaf de jachthaven met onze kajaks en varen we de Biesbosch in naar de overnachtingsplek. Na een heerlijke nachtrust in het bivak maken we een stevig ontbijt en laden we de kajaks voor de tocht van dag 2. Via prachtige plekken in de Biesbosch en komen we aan het begin van de zondagmiddag aan in de jachthaven om ons avontuur af te sluiten. De tochten zullen per dag ongeveer tussen de 12 tot 17 km bevatten, dit zal ongeveer, 3 tot 4 uur in beslag nemen.

Impressie