Back to basics in een moderne jas

Buiten zijn, reizen en ontdekken – het zit in onze natuur. Maar het leven van vandaag speelt zich meer dan ooit binnen af en wordt steeds digitaler. Daarom helpt Rewild je opnieuw connectie te maken met de natuur en het eenvoudige buitenleven. We maken ‘the great outdoors’ toegankelijk voor iedereen. Reis mee naar spectaculaire plekken en maak kennis met oorspronkelijke vaardigheden. Rewild yourself!

Thema's

Rewild your trips

De mooiste zwerftochten, de wildste buitenavonturen, de tofste herinneringen. Van korte reizen dichtbij huis tot culturele tochten ver van de bewoonde wereld. Voor de avontuurlijke groepsreiziger met interesse in natuur en cultuur.

Do-It-Yourself Rewild

Zelf op pad met een reispakket van Rewild. Compleet verzorgde gezinsreizen, huttentochten, wandeltrips, ouder-kind avonturen en meer. De do-it yourself reis is voor iedereen die georganiseerd maar zelfstandig de natuur in wil.

Rewild your fitness

Haal de wildernis terug in je fysieke training. Alle seizoenen van het jaar buiten klimmen, klauteren, rennen en hiken. Maak van sporten weer buitenspelen met NatuurlijkSportief. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende reizen.

Rewild your skills

Geen buitenavontuur zonder de juiste skills. Van navigeren en survival, tot bushcraft en first aid – leer de kneepjes van het vak en ga voortaan ook zelf goed voorbereid op pad. Voor mensen die meer willen leren over wildernisvaardigheden.

Verantwoord op pad

Wij komen graag op plekken terug. Daarom reizen wij ecologisch en cultureel verantwoord.

http://www.google.com

Maatwerk

Staat jouw droomreis niet op de agenda en heb je zelf wat moois in gedachten? We helpen je graag! Alles is mogelijk.

http://www.google.com

Contact ons

Heb je interesse in een reis of heb je een vraag? Mail, bel of kom langs. We horen graag van je!

http://www.google.com

Volgen @Rewildnl