Rewild your trips

De mooiste zwerftochten, de wildste buitenavonturen, de tofste herinneringen. Van korte tripjes dichtbij huis tot culturele tochten op afgelegen locaties ver weg van de moderniteit. Ga mee ‘into the backcountry’ met Rewild. Deze reizen zijn voor de avontuurlijke groepsreiziger. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan reizen, zie de reisagenda.

Wintertrektocht sneeuwschoenen Franse Alpen

Zes dagen sneeuwpret! Samen met een lokale gids maken we een fantastische tocht door de natuur ver weg van alle piste-drukte. We lopen tussen besneeuwde bomen, bouwen een iglo en genieten van de zonsondergang. Slapen doen we in berghutten op afgelegen locaties.

Datum: 1 t/m 6 februari 2018

Trektocht La Palma Canarische eilanden

Winter time-out! Een week zomerse temperaturen, ongerepte natuur, oerbossen, kraters, watervallen, vulkanen en vulkaanstranden. Waarom ook niet? We verkennen dit fantastische onontdekte Canarische eiland met de benenwagen en doen de mooiste plekken aan.

Datum: 16 t/m 23 maart 2018

Zomer Huttentrektocht Noorwegen

Een week op avontuur door nationaal park Jotunheimen in outdoorparadijs Noorwegen. We verblijven in bemande en onbemande hutten op afgelegen locaties, omringd door watervallen, gletsjers en tweeduizenders. Een hoogtepunt wordt de gletsjertocht en het beklimmen van de Falketind.

Datum: 27 juli t/m 2 augustus 2018