Rewild your fitness

Haal de wildernis terug in je fysieke training. Alle seizoenen van het jaar buiten klimmen, rennen, springen en tillen. Maak van sporten weer buitenspelen! In samenwerking met NatuurlijkSportief. Voor de liefhebbers van fysieke en uitdagende reizen. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan reizen, zie de reisagenda.

NatuurlijkSportief Trainingsweekend Luxemburg

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Datum: 14 & 15 april 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Pyreneeen

Zes dagen back to nature in de Catalaanse Pyreneeën. We zwerven door prachtig Natuurpark Alt Pirineu, beklimmen de toppen van Catalonië en trainen op de mooiste plekken. ’s Avonds een bakkie bij het vuur en genieten van de zonsondergang. We slapen in tenten, een hut of onder de sterrenhemel.

Datum: 21 t/m 26  juni 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Schotland

Buitenspelen in Schotland! Klimmen, klauteren, draven en struinen door de ruige bergen en wilde natuur bij Glen Coe, Fort William en Kinlochleven – wat is er mooier? Wildkamperend trekken we rond, zelfvoorzienend en op elkaar aangewezen. Back to the basics!

Datum: 28 september t/m 2 oktober 2018