Op deze agenda staat het totale aanbod aan reizen van de verschillende thema’s.

Wintertrektocht sneeuwschoenen Franse Alpen

Zes dagen sneeuwpret! Samen met een lokale gids maken we een fantastische tocht door de natuur ver weg van alle piste-drukte. We lopen tussen besneeuwde bomen, bouwen een iglo en genieten van de zonsondergang. Slapen doen we in berghutten op afgelegen locaties.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 1 t/m 6 februari 2018

Trektocht La Palma Canarische eilanden

Winter time-out! Een week zomerse temperaturen, ongerepte natuur, oerbossen, kraters, watervallen, vulkanen en vulkaanstranden. Waarom ook niet? We verkennen dit fantastische onontdekte Canarische eiland met de benenwagen en doen de mooiste plekken aan.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 16 t/m 23 maart 2018

NatuurlijkSportief Trainingsweekend Luxemburg

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 14 & 15 april 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Pyreneeen

Zes dagen back to nature in de Catalaanse Pyreneeën. We zwerven door prachtig Natuurpark Alt Pirineu, beklimmen de toppen van Catalonië en trainen op de mooiste plekken. ’s Avonds een bakkie bij het vuur en genieten van de zonsondergang. We slapen in tenten, een hut of onder de sterrenhemel.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 21 t/m 26 juni 2018

Zomer Huttentrektocht Noorwegen

Een week op avontuur door nationaal park Jotunheimen in outdoorparadijs Noorwegen. We verblijven in bemande en onbemande hutten op afgelegen locaties, omringd door watervallen, gletsjers en tweeduizenders. Een hoogtepunt wordt de gletsjertocht en het beklimmen van de Falketind.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 27 juli t/m 2 augustus 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Schotland

Buitenspelen in Schotland! Klimmen, klauteren, draven en struinen door de ruige bergen en wilde natuur bij Glen Coe, Fort William en Kinlochleven – wat is er mooier? Wildkamperend trekken we rond, zelfvoorzienend en op elkaar aangewezen. Back to the basics!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 28 september t/m 2 oktober 2018

Bush expedition Maasai Kenia

Reis mee naar een unieke plek in Oost-Afrika weg van de moderne beschaving. Treed in de voetsporen van een Maasai krijger en leer (over)leven in de Afrikaanse savanne. We kamperen in het wild en onderweg maken we kennis met lokale stammen, hun tradities en eeuwenoude wijsheden.

Thema: Rewild Your Skills

Datum: 17 november t/m 23 november 2018