Op deze agenda staat het totale aanbod aan reizen van de verschillende thema’s.

Wintertrektocht sneeuwschoenen Franse Alpen

Zes dagen sneeuwpret! Samen met een lokale gids maken we een fantastische tocht door de natuur ver weg van alle piste-drukte. We lopen tussen besneeuwde bomen, bouwen een iglo en genieten van de zonsondergang. Slapen doen we in berghutten op afgelegen locaties.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 1 t/m 6 februari 2018

Trektocht La Palma Canarische eilanden

Winter time-out! Een week zomerse temperaturen, ongerepte natuur, oerbossen, kraters, watervallen, vulkanen en vulkaanstranden. Waarom ook niet? We verkennen dit fantastische onontdekte Canarische eiland met de benenwagen en doen de mooiste plekken aan.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 16 t/m 23 maart 2018

NatuurlijkSportief Trainingsweekend Luxemburg

Weekendje NatuurlijkSportief tussen de rotsen, kloven en watervallen in de bossen rondom Berdorf in het Müllerthal gebied. Boulderen, trailrunnen, klimmen en sjouwen – we doen het allemaal. We slapen in kampeerhutten met directe toegang tot de Mullerthaltrail.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 14 & 15 april 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Pyreneeen

Zes dagen back to nature in de Catalaanse Pyreneeën. We zwerven door prachtig Natuurpark Alt Pirineu, beklimmen de toppen van Catalonië en trainen op de mooiste plekken. ’s Avonds een bakkie bij het vuur en genieten van de zonsondergang. We slapen in tenten, een hut of onder de sterrenhemel.

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: 21 t/m 26 juni 2018

Zomer Huttentrektocht Noorwegen

Een week op avontuur door nationaal park Jotunheimen in outdoorparadijs Noorwegen. We verblijven in bemande en onbemande hutten op afgelegen locaties, omringd door watervallen, gletsjers en tweeduizenders. Een hoogtepunt wordt de gletsjertocht en het beklimmen van de Falketind.

Thema: Rewild Your Travels

Datum: 27 juli t/m 2 augustus 2018

Step into the unknown Noorwegen

Where Rewild meets Wim Hof method. Midden in de wildernis, weg van alle comfort en luxe van het moderne stadsleven. Een omgeving waarin je wordt uitgedaagd, geconfronteerd wordt met discomfort en het onbekende. Stap in het onbekende, omdat dat dat de plek is waar je kunt groeien.

Thema: Rewild Your Mind

Datum: 5 augustus t/m 12 augustus 2018

Hike- & Yogaweek in de Franse Alpen

Wandelen en yoga in een ansichtkaart vanuit een authentiek en comfortabel Frans chalet of hotel. Goed voor lichaam en geest. Geniet van de bergnatuur en de frisse lucht, maar bovenal van de tijd voor jezelf. Een extra meditatie of lekker met een boek in de zon. Ontstress en ontspan.

Thema: Rewild Your Mind

Datum: 25 augustus t/m 1 september 2018

NatuurlijkSportief Expeditieweekend Schotland

Magisch Schotland, ruig en wild. Een weekend lang genieten van de herfst in de Highlands. Klimmen, rennen en buitenspelen in de bergen bij Glen Coe – wat is er mooier? Wildkamperend trekken we rond, zelfvoorzienend en op elkaar aangewezen. Back to the basics!

Thema: Rewild Your Fitness

Datum: Begin oktober 2018