Over Rewild

Maak kennis met ons verhaal, visie en team.

Ons verhaal

 

We leven in een tijd waarin oorspronkelijke vaardigheden verdwijnen en we steeds meer vervreemden van de natuur en onze originele levensstijl. Het moderne leven wordt complexer, de digitale wereld neemt bezit van ons en het tempo neemt steeds meer toe – op het werk, maar ook privé. Het leven speelt zich steeds meer binnen af en meer dan ooit zijn we gewend aan comfort en gemak. Het lijkt wel of we vergeten waar we vandaan komen. Want buiten zijn, reizen en ontdekken zijn elementaire dingen die in onze natuur zitten. Het ontspant, en houdt je weerbaar en fris – zowel fysiek als mentaal. Daarom helpt Rewild je opnieuw te connecten met de natuur en de eenvoud van het buitenleven. We maken ‘the great outdoors’ toegankelijk voor iedereen. Back to basics in een moderne jas!

Onze visie

 

Rewild organiseert bijzondere reizen. We nemen je namelijk mee de wildernis in, soms zelfs ver weg van de moderne civilisatie. We vinden het belangrijk om met deze reizen bewustwording te creëren voor het positieve effect van natuur en buiten op ons welzijn. Maar minstens zo belangrijk vinden we natuurconservatie en het creëren van bewustwording voor de menselijke impact op natuur, flora en fauna. Want hoe meer we vervreemden van de natuur, hoe minder bewust en verantwoord we ermee omgaan. Rewild reist daarom op ecologisch en cultureel verantwoorde wijze, met respect voor lokale gebruiken. We stimuleren initiatieven en werken samen met lokale partijen en gidsen die duurzaamheid voorstaan.

Ons team

 

Het vaste team van Rewild bestaat uit ervaren specialisten die over de juiste skills beschikken om jou veilig mee te nemen de natuur in en een onvergetelijke tijd te bezorgen. We staan te springen om onze passie voor natuur, buitenleven en reizen met jou te delen.

Nick
Outdoorfanaat, trailseeker en groot fan van Schotland en de Scandinavische landen. Nick is WGA wildernisgids en International Mountain Leader in opleiding. In een vorig leven was hij marinier. Met Rewild en NatuurlijkSportief stimuleert hij tegenwoordig alle seizoenen naar buiten te gaan.

Antoine
Als onze eigen 4×4 goeroe is Antoine de gelukkige eigenaar van een zwaar uitgeruste Toyota Land Cruiser. Naast professioneel cruiser is hij enthousiast fotografiehobbyist en groot liefhebber van IJsland. Antoine is tevens specialist op het gebied van jungle.