Do-It-Yourself Rewild

Zelf op pad met een reispakket van Rewild. Compleet verzorgde gezinsreizen, huttentochten, wandeltrips, ouder-kind avonturen en meer. De do-it yourself reis is voor iedereen die georganiseerd maar zelfstandig de natuur in wil. Hieronder vind je alle reizen binnen dit thema. Voor het totale aanbod aan reizen, zie de reisagenda.

Wandelweek La Palma

Een week lang genieten van zomerse temperaturen op het onontdekte Canarische eiland La Palma. Je beleeft de veelzijdige en ongerepte natuur van dit te voet. Zo baan je je een weg door eeuwenoude laurierbossen, hike je temidden van vulkanen en maak je een tocht door het spectaculaire landschap van de erosiekrater Nationaal Park Caldera de Taburiente. Ook maak je kennis met de Palmese bevolking die in harmonie met de natuur leeft. In het reispakket staat meer informatie over de flora en fauna die je op het eiland tegenkomt. Slapen doe je in landelijke huisjes omringd door natuur.

Datum: heel 2019 in overleg

Familiereis Slovenie

Deze do-it-yourself reis is een aaneenschakeling van een aantal hoogtepunten van het land. Laagdrempelig genoeg voor families met kinderen maar wel avontuurlijk. Je gaat kajakken en zwemmen in de Soca rivier, doet strandactiviteiten aan de prachtige Sloveense kust en maakt een wilde huttentocht door de bergen van de Julische Alpen en de bossen van het Triglav Nationaal Park. In combinatie met het prettige klimaat en de bijzondere cultuur van Slovenië is dit een perfecte reis voor avontuurlijke actieve families en liefhebbers van natuur.

Datum: zomer 2019 in overleg

Huttentocht Noorwegen

Een week op avontuur door nationaal park Jotunheimen in outdoorparadijs Noorwegen. Loop van hut naar hut omringd door watervallen, gletsjers en de hoogste bergen van Noorwegen. Een gletsjertocht en beklimming van de top van de Falketind, met een adembenemend uitzicht over de bergketen Hurrungane (een van de meest ruige berggebieden van Scandinavië), behoort tot de mogelijkheden. Je verblijft in comfortabele bemande hutten waar je een welverdiend Noors maal bediend wordt. Vanwege het verblijf in de hutten blijft het gewicht van je rugzak beperkt.

Datum: zomer 2019 in overleg